KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan hayatını kaybetti

Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan hayatını kaybetti

İrlandalı rock grubu Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan 46 yaşında hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 15/01/18 19:43
okuma süresi: 2 dak.
Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan hayatını kaybetti
A- A A+
90'lı yıllarda 'Zombie' şarkısıyla ünlenen rock grubu Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan'ın ölümüne ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı.

DOLORES O'RİORDAN KİMDİR?

Dolores Mary Eileen O'Riordan, 6 Eylül 1971, Limerick doğumlu, İrlandalı şarkıcı ve söz yazarı... The Cranberries'in dünya çapında başarı ve ün kazanmasında 13 yıl boyunca başroldeydi. İlk solo albümü Are You Listening Mayıs 2007'de çıktı.

Dolores Eileen O'Riordan 6 Eylül 1971'de, Limerick İrlanda'da doğdu. Ailesi tutucu Katolikti ve o da çocukluğunda kiliseye gitti. Dolores 18 Haziran 1994'da Don Burton ile evlendi. İlk çocukları Taylor Baxter, 23 Kasım 1997'da; ikinci çocuk Molly, 27 Ocak 2001'de; üçüncü çocuk Dakota Rain Burton, 10 nisan 2005'te doğdu.

1994-2009 arası Kanada'ya bağlı Buckhorn, Ontario'da ailesiyle yaşamışsa da O'Riordan eşi ve (kocasının önceki ilişkisinden olan çocuğu da dahil olmak üzere) 4 çocuğuyla Howth (Dublin/İrlanda)'da 2013'de dönüş yapmış burada yaşamaktaydı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.