KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Fairex Fuarcılık'ın "3. Kıbrıs Kitap Fuarı" 14-20 Kasım'da YDÜ'de

Fairex Fuarcılık'ın "3. Kıbrıs Kitap Fuarı" 14-20 Kasım'da YDÜ'de

<STRONG>Fairex Fuarcılık Ltd</STRONG>'nin gerçekleştireceği <STRONG>"3. Kıbrıs Kitap Fuarı"</STRONG> 14-20 Kasım tarihleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Eğitim Sarayı'nda yer alacak. 14 Kasım Pazartesi, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından açılışı gerçekleşecek olan fuarın ziyaret saatleri 09:00 - 21:00 olacak.

Yayın Tarihi: 05/11/11 07:01
okuma süresi: 2 dak.
Fairex Fuarcılık'ın "3. Kıbrıs Kitap Fuarı" 14-20 Kasım'da YDÜ'de
A- A A+

Fairex Fuarcılık Ltd'nin gerçekleştireceği "3. Kıbrıs Kitap Fuarı" 14-20 Kasım tarihleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Eğitim Sarayı'nda yer alacak. 14 Kasım Pazartesi, Cumhurbaşkanı tarafından açılışı gerçekleşecek olan fuarın ziyaret saatleri 09:00 - 21:00 olacak.

Fairex Fuarcılık Ltd'den yapılan açıklamaya göre, "3. Kıbrıs Kitap Fuarı"nın açılışı 14 Kasım 2011 Pazartesi günü, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından gerçekleşecek.

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilk, orta ve liselerin ziyaret etmesi beklenen "3. Kıbrıs Kitap Fuarı"na üniversite öğrencilerinin ve kitapsever halkın da ilgi göstermesi bekleniyor.

"3. Kıbrıs Kitap Fuarı"nı ziyaret edenler indirimli kitap satışları, en yeni çıkan yerli ve yabancı yazarların kitapları, yerli ve yabancı şair ve yazarların söyleşi ve imza günleri, LTB kent orkestrası trio dinletileri, ney dinletileri, şair ve yazarlarla tanışma ve sohbet imkanı da bulabilecek.

Fuarda ayrıca, ziyaretçilere katılımcılar tarafından çeşitli promosyonlar da verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.