EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

KTTO ve TEB işbirliğinde 2. Girişimcilik zirvesi yapılıyor

KTTO ve TEB işbirliğinde 2. Girişimcilik zirvesi yapılıyor

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde II. Girişimcilik Zirvesi yapılıyor.

Yayın Tarihi: 03/03/14 14:10
okuma süresi: 2 dak.
KTTO ve TEB işbirliğinde 2. Girişimcilik zirvesi yapılıyor
A- A A+

KTTO Başkanı Güney Çerkez, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, II. Girişimcilik Zirvesi'nin 5 Mart Çarşamba günü saat 14.00'de KTTO Konferans Salonu'nda gerçekleşeceğini ifade etti.

TEB KKTC Bölge Alan Müdürü Tevfik Bülent Şatıroğlu ile KTTO Yönetim Kurulu Başkanı Güney Çerkez'in açılış konuşmalarıyla başlayacak II. Girişimcilik Zirvesi'nde, Toros Group of Companies Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toros ile TEB Girişim Bankacılığı Danışmanı Adnan Şahsuvaroğlu da birer konuşma yapacak.

Mustafa Toros, "KKTC'de Girişimci Olmak", Adnan Şahsuvaroğlu ise "21. Yüzyılda Nasıl Girişimci Olunur?" konularını ele alacak.

İŞBİRLİĞİ PROTOKÖLÜ

II. Girişimcilik Zirvesi'nde KTTO ile TEB arasında işbirliği protokolü imzalanacak.

TEB Girişim Bankacılığı Müdürü İbrahim Coşkuner'in "Girişimcilerin Finansmana Erişimi ve Finansal Destekler" konulu konuşmasının ardından, "başarılı girişimciler" Metgin Limited Direktörü Engin Yeşilada ile Fırsat Kıbrıs Direktörü Burcu Tokar söz alacak.

Zirve kapanış konuşmasıyla saat 18.30'da sona erecek.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.