EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Ekonomik ve politik haberler

Ekonomik ve politik haberler

Almanya'da işsizlik oranı haziran ayında % 6.7 (önceki: %6.7) oldu. İtalya'da işsizlik oranı mayıs ayında % 12.6 (önceki: % 12.6) oldu.

Yayın Tarihi: 02/07/14 10:21
okuma süresi: 2 dak.
Ekonomik ve politik haberler
A- A A+

Kuzey Irak'taki yarı özerk Kürt yönetiminde bağımsızlık için halk oylaması yapılması planlandığını ve Kerküt'tekiler oy kullanana kadar Peşmerge birliklerinin bölgede kalacağı açıklandı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, 20-30 Haziran tarihleri arasında devam eden ateşkes uygulamasını uzatmama kararı aldı.

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklandı. Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Ukrayna'nın gerçek bir savaşın içine girdiğini belirtti.

Euro Bölgesi'nde işsizlik oranı mayıs ayında %11.6 (önceki:%11.7) oldu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yılsonunda orta vadeli program hedefine olan 166.5 milyar dolar ihracat rakamına ulaşacağına inandığını belirtti.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı tutanaklarına göre, mayıs ayında tüketici fiyatları %0,40 oranında artmış ve yıllık enflasyon % 9,66'ya yükselmiştir.

TCMB 20 milyon $ tutarında döviz satım ihalesi açarken, ihaleye 30 milyon $ teklif geldi ve maksimum fiyat 2.1291 TL oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.