EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Girne Üniversitesi DGS taban puanları açıklandı...

Girne Üniversitesi DGS taban puanları açıklandı...

Girne Üniversitesi DGS taban puanları ile burs olanakları açıklandı.

Yayın Tarihi: 29/07/14 17:08
okuma süresi: 2 dak.
Girne Üniversitesi DGS taban puanları açıklandı...
A- A A+

Girne Üniversitesi (University of Kyrenia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Girne Üniversitesi DGS taban puanları ile burs olanaklarının açıklandığı belirtildi.

Girne Üniversitesi DGS öğrencilerine %75'e kadar burs veriliyor…

Aynı açıklamada DGS ile Girne Üniversitesi bölümlerini tercih edecek olan öğrenciler, seçecekleri bölümün öğrenim ücreti ve burs dilimi ne olursa olsun, öğrenim ücretinin 75%'i kadar burs olanaklarından yararlanabilecekleri belirtildi.

Girne Üniversitesi özel pilot lisansı (PPL) ve havayolu taşımacılık pilot lisansı (ATPL) eğitimi vermeye tam yetkili…

Aynı açıklamada Denizciklik ve havacılık eğitimi konusunda Kıbrıs'ın ve Doğu Akdeniz bölgesinin ilk ve tek üniversitesi olan Girne Üniversitesi'nin, altı uçaklık eğitim filosu ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nin KKTC Hava Sporları Federasyonu ve Yavrukuş Havacılık Kuruluşu ile yaptığı protokol kapsamında özel pilot lisansı (PPL) ve havayolu taşımacılık pilot lisansı (ATPL) eğitimi vermeye tam yetkili olduğunu da yinelendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.