EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 5 dak.

Sosyal Medya'nın en aktif markası Near East Bank

Sosyal Medya'nın en aktif markası Near East Bank

Near East Bank, sosyal medya ile bankacılığı müşterilerine kolaylaştırmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05/09/14 13:27
okuma süresi: 5 dak.
Sosyal Medya'nın en aktif markası Near East Bank
A- A A+

Arkadaşlarınızla, müşterilerinizle, rakiplerinizle, hayatınızdaki tüm paydaşlarla karşılıklı diyalog kurabilmenizi sağlayan sosyal medya son dönemde bankacılık sektörünün de merceği altında. Müşteriyle yakın ilişki kurmak, müşteri şikayetlerini dinlemek ve cevaplayabilmek, bağlılık yaratmak, marka imajı ve bilinirliği oluşturmak, müşterileri yönlendirmek için sosyal medya'dan büyük destek alarak öne çıkan bir kuruluş, Near East Bank.

Near East Bank Facebook sayfası, 13,000'ı aşkın takipçi sayısı, 553,580 ulaşılan kişi sayısı ve 26,146 tıklama sayısıyla, teknolojinin ve sosyal ağların aktif kullanımına başarılı bir örnek teşkil ediyor.

Facebook Müşteriye Daha Yakın Olmamızı Sağladı

Bankacılık Segment Yönetimi, Ürün Geliştirme ve Pazarlama Birim Müdürü Kutay Canateş "Bizler sosyal medyayı uzun zamandır dijital pazarlama faaliyetlerimizin önemli bir parçası olarak görüp aksiyon alıyoruz. Bu sayede yüksek sayıda takipçi sayılarına ulaştık. Near East Bank, her zaman müşteri odaklı yaklaşımıyla kullanıcıların ihtiyaçlarını görüp bu doğrultuda ürün/hizmetler sunan bir kurum olmuştur. Stratejimizi sosyal medya kullanıcısı müşterilerimizin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Facebook müşterilerimize daha yakın olmamızı sağladı. Bu doğrultuda ürün ve hizmetler lanse ettik. Önümüzdeki dönemde sosyal medyayı bankacılık hizmetlerine daha fazla entegre edeceğimiz inovatif servisler sunmaya devam edeceğiz. " şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Facebook dışında, diğer sosyal medya platformları olan Twitter, Linkedin ve Youtube sayfalarını da aktif olarak kullanan Near East Bank müşterileri, duyurulara ulaşabildikleri, fikirlerini paylaşabildikleri, hızlı geri dönüşler alabildikleri ve kolayca kampanyalardan yararlanabildikleri için memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Takipçi sayısı her geçen gün yükseldikçe, müşterileriyle bu kanal yardımıyla iletişime geçmenin değeri daha bariz bir şekilde görülüyor.

Near East Bank, hedefleri doğrultusunda kullanıcıyla direkt iletişime geçilen, hızlı ve kolayca geri dönüş yapılabilen bir mecra olan sosyal medya'da ulaştıkları başarıyı, mecra özellikleri ve müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak mecraya özel iletişim tonu, kampanyalar ve ürünler sunmaya devam ediyor.

Dijital Pazarlama ve Kurumsal İletişim yönetmeni Şerife Akman ise müşterilerinin sosyal medya'yı özellikle facebook sayfalarını aktif olarak kullandığına dikkat çekti; "Sosyal medya bir pazarlama kanalı olarak değerli ve özellikle müşteriyle ilişki kurma açısından çok önemli. Hemen her birimizin günün büyük çoğunluğunda "çevrimiçi" olduğu bir çağı yaşıyoruz. Geleneksel dönemde bankalar ile yalnızca şubeyi ziyaret ettiğimizde etkileşimli bir ilişki içerisine girerken sosyal medya sayesinde bunu artık zamandan ve mekandan tamamen bağımsız olarak gerçekleştirebiliyoruz. Müşteriler taleplerini, görüşlerini ve önerilerini bankamıza artık doğrudan ulaştırabiliyor ve bankamızda gerekli aksiyonları yanına alarak müşteri deneyimini çağa uygun bir boyuta taşıyor, böylelikle müşteri odaklı daha verimli ve yaratıcı kampanyaların hazırlanmasında önemli fırsatlar yakalıyoruz. Facebook'a özel kampanyalarımız, hediye çekilişlerimiz ve güncel içeriklerimize olan ilgiden dolayı çok mutluyuz, kurduğumuz bu kaliteli iletişimin değerini görüyoruz. " dedi.

Near East Bank'ın Dijital Pazarlama Yatırımları Artarak Devam Edecek

Son dönemlerde yapılan yaratıcı kampanyaların desteğiyle Near East Bank'ın facebook takipçi sayısında ciddi bir artış oldu. İlerleyen zaman içerisinde, müşteri desteği yönünden bu etkileşimli iletişime ve yaratıcı projelere devam edileceğini söyleyen Bankacılık Segment Yönetimi, Ürün Geliştirme ve Pazarlama Birim Müdürü Kutay Canateş "Hedefimiz kullanıcılarımızın olduğu her platformda aktif olarak bulunmak, onlarla yenilikleri paylaşmak ve onların geri dönüşleri doğrultusunda gerekli aksiyonları almak için bu mecralarda yatırımlarımızı devam ettirmektir. " diyerek sözlerini noktaladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.