EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Türk Bankası'ndan görkemli 40. yıl resepsiyonu

Türk Bankası'ndan görkemli 40. yıl resepsiyonu

Türk Bankası'nın İngiltere'deki 40'ıncı yılı görkemli bir resepsiyon ile kutlandı.

Yayın Tarihi: 17/10/14 08:08
okuma süresi: 3 dak.
Türk Bankası'ndan görkemli 40. yıl resepsiyonu
A- A A+

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

Seçkin davetlilerin katıldığı, Türk Bankası'nın "İngiltere'deki 40 Yıllık Hikayesi" konulu resepsiyon dün akşam Golden Tulip Hotel'de gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Meclis Başkanı Sibel Siber
de dahil olmak üzere, siyaset, iş ve basın camiasının önde gelen isimlerinin buluştuğu resepsiyonda; sinevizyon gösterileri gerçekleşti, bale dansı ve canlı müzik performansları sergilendi.

Dansın ardından Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu, Türk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börcene ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu birer konuşma yaptılar.

Rahmioğlu: "Türk Bankası, İngiltere'de 6 şubede çağdaş bankacılık hizmeti veriyor"

Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu, 113 yıllık geçmişi olan Türk Bankası'nın Kıbrıs Türk halkının ilk ve en köklü bankası olduğunu anlatarak, İngiltere'deki faaliyetlerine ise 40 yıl önce, 1974 yılında başladığını kaydetti.

Türk Bankası'nın İngiltere'deki Kıbrıs Türk halkının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İngiltere'de de hizmet vermeye başladığını belirten Rahmioğlu, "Şu anda İngiltere'de 6 şubede çağdaş bankacılık hizmetleri vermekteyiz" dedi.

"Yerelin uluslararası bankası"

Türk Bankası'nın "yerelin uluslararası bankası" olduğunu vurgulayan Rahmioğlu, "Türk Bankası, Kıbrıs Türk halkının en büyük destekçisi olmaya devam edecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Börtecene: "Hizmet için varız"

Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börcene, Türk Bankası'nın yıllardır süren başarısında müşterilerinin ve çalışanlarının büyük emeği olduğunu vurguladı.

Börtecene, "İngiltere'de de sizlere hizmet için varız. Sizden tek ricam, lütfen kapımızı sadece yağmurlu günlerde çalmayın. Güneşli güneşli günlerde de sizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Eroğlu: "Türk Bankası iyi yöneticiler sayesinde bugünlere geldi"

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise, Türk Bankası'nın bugün, İngiltere'nin resmi bankalarından biri olmasından dolayı gurur duyduğunu dile getirerek, bankanın dünyanın çeşitli milletlerine hizmet verdiğini belirtti.

Eroğlu, "Elbette ki Türk Bankası bu noktaya üç günde gelmedi. Sıkıtılar içinde kurulmuş bu banka, iyi yöneticiler sayesinde bugünlere geldi. Türk Bankası'nın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.