EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Near East Bank Dikilitaş Şubesi açılıyor

Near East Bank Dikilitaş Şubesi açılıyor

"KKTC'nin Dünyaya Açılan Kapısı" sloganıyla 16 yıl önce kurulan Near East Bank, yarın saat 15.00'te Lefkoşa-Dikilitaş Şubesi'ni açıyor.

Yayın Tarihi: 15/12/14 16:29
okuma süresi: 2 dak.
Near East Bank Dikilitaş Şubesi açılıyor
A- A A+

Near East Bank Dikilitaş Şubesi bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Yaklaşık 300 milyon TL'ye ulaşan konsolide aktif büyüklüğü ile KKTC'nin en önemli finansal kuruluşları arasında yer alan Yakın Doğu Near East Bank, ağını genişletiyor.

"KKTC'nin Dünyaya Açılan Kapısı" sloganıyla 16 yıl önce kurulan Near East Bank, bugün saat 15.00'te Lefkoşa Dikilitaş Şubesi'ni açıyor.

Dikilitaş Şubesi'nin yarınki açılışı öncesi bugün basına bir tanıtım kokteyli düzenlendi.

Kokteyle görsel ve yazılı basının yanı sıra Türkiye medyası da temsilcilikleriyle katıldı.

Günsel: "Toplumun pusulası sizlersiniz"

Yakın Doğu Ailesinin önemli isimlerinin de bir arada olduğu Basın Kokteylinde konuşan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kurucu Rektörü Suat Günsel, basın mensubu her bireyin değerli ve önemli olduğuna dikkat çekerek "Birbirimize benzerliğimiz o kadar fazla ki… Sizlerin de üniversitelerin de de muradı ve derdi nasıl kökleşebiliriz'dir.

Üniversiteler birer toplum dokuma tezgahlarıdır. Sizler de o dokunacak olan dokunun rengini dizaynını yapan kişilersiniz. Toplumun pusulası sizlersiniz. Sizlere seslenmek benim için bir onur… Çok doğru işler yapıyorsunuz, çok doğru işler yapıyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.