EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Creditwest Bank'tan Türkiye bankalarına para transferleri anında ücretsiz

Creditwest Bank'tan Türkiye bankalarına para transferleri anında ücretsiz

Creditwest Bank Yeni Nesil İnternet Bankacılığından Türkiye Bankalarına yapılan TL para transferi ve kredi kartı ödemeleri ücretsiz ve anında gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 19/12/14 12:24
okuma süresi: 2 dak.
Creditwest Bank'tan Türkiye bankalarına para transferleri anında ücretsiz
A- A A+

Creditwest Bank Yeni Nesil İnternet Bankacılığı sayesinde Türkiye Bankalarına yapılan tüm TL EFT(Elektronik Fon Transferi) işlemleri ve Türkiye Bankalarına ait kredi kartı ödemeleri en geç 10 dakika içerisinde ve ücretsiz olarak gerçekleşiyor. Yaklaşık iki yıl önce hayata geçirilen elektronik imza projesi ürünü olan anında para transferi işlemini Creditwest Bank Yeni Nesil İnternet Bankacılığı kullanan tüm ticari ve bireysel müşteriler kullanabiliyor.

ZAHEER: AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZE ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAYARAK MEMNUNİYETİ ARTIRMAK

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Hazine ve Dış İşlemler Genel Müdür Yardımcısı Mazheer Zaher, Creditwest Bank Yeni Nesil İnternet Bankacılığı aracılığıyla Türkiye Bankalarının Kıbrıs şubeleri dahil olmak üzere tüm Türkiye Bankalarının şubelerine yapılan TL para transferleri ile, ilgili bankalara ait kredi kartı ödemeleri en geç 10 dakika içerisinde ücretsiz olarak gerçekleştiğini ifade etti. Zaheer 'Creditwest olarak müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak her geçen gün alternatif dağıtım kanallarımızı geliştiriyoruz.' diyerek 2015 yılında Yeni Nesil İnternet Bankacılığındaki yeni hizmetleri duyurmaya devam edeceklerini söyledi.

Creditwest Bank Yeni Nesil İnternet Bankacılığı Aracılığıyla Döviz ve TL Para Transferi Daha Avantajlı

Creditwest Bank şubelerinden ve Yeni Nesil İnternet Bankacılığından Türkiye ve yurtdışına yapılan döviz para transferlerinin ise aynı gün içerisinde gerçekleştiği bildirilirken, bu işlemlerin Yeni Nesil İnternet Bankacılığı aracılığıyla komisyon ve hız yönünden daha avantajlı olduğu açıklandı.

Creditwest Bank Yeni Nesil İnternet Bankacılığı'ndan Türkiye bankalarına yapılan para transferi işlemleri ise EFT İzleme bölümünden kolaylıkla takip edilebiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.