EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Kalkınma Bankası'ndan "Finansal Analiz ve Tahmin" semineri

Kalkınma Bankası'ndan "Finansal Analiz ve Tahmin" semineri

KKTC Kalkınma Bankası, İslam Kalkınma Bankası'na üye ülkelerdeki Kalkınma Bankaları Birliği (ADFIMI) ile işbirliğiyle yarın "Finansal Analiz ve Tahmin" konulu seminer düzenliyor. Lefkoşa Merit Otel'de saat 09.00'da başlayacak seminer, 14 Ocak'a kadar devam edecek.

Yayın Tarihi: 11/01/15 13:12
okuma süresi: 2 dak.
Kalkınma Bankası'ndan "Finansal Analiz ve Tahmin" semineri
A- A A+

2000 yılında ADFIMI üyeliğine kabul edilen KKTC Kalkınma Bankası, eğitim etkinlikleri işbirliği çerçevesinde uluslararası sempozyumlara 10. kez ev sahipliği yapıyor.

Kalkınma Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, üç gün sürecek seminere Türkiye, Bangaldeş, Irak, Sudan ve Azerbaycan'dan banka yöneticileri, Yakın Doğu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi ve Girne Amerikan Üniversitesi'nden akademisyenler, Merkez Bankası'ndan temsilci ve Kalkınma Bankası çalışanları katılacak.

Kalkınma Bankası Genel Müdürü Fatma Kınış, seminerle ilgili açıklamasında, bankacılık yönetiminde başarılı olabilmek için riskleri iyi anlayarak, bankanın finansal tablosunu iyi analiz edebilmek gerektiğini söyledi. Kınış, "Bugünden geleceği doğru tahmin edebilmek çok önemlidir. İnanıyorum ki, farklı ülkelerden konuk edeceğimiz kalkınma bankası yöneticilerinin, bizlerle paylaşacakları bu alandaki deneyimleri ve değerli akademisyenlerimizin katkılarıyla, bu seminer çok faydalı ve etkili bir seminer olacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.