EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

İktisatbank Smart İnternet Bankacılığı iPhone 6 ve Galaxy Note 4 hediye etti

İktisatbank Smart İnternet Bankacılığı iPhone 6 ve Galaxy Note 4 hediye etti

iPhone 6 ve Samasung Galaxy Note 4 kampanyası talihlilerine telefonları İktisatbank'ta düzenlenen bir davette teslim edildi.

Yayın Tarihi: 28/01/15 16:45
okuma süresi: 2 dak.
İktisatbank Smart İnternet Bankacılığı iPhone 6 ve Galaxy Note 4 hediye etti
A- A A+

İktisatbank, Smart İnternet Bankacılığı'ndan işlem yapan müşterilerine yönelik düzenlediği hediye kampanyasında, iPhone 6 ve Samsung Galaxy Note 4 kazanan talihlilere telefonları 26 Ocak'ta İktisatbank Genel Müdürlük Binasında düzenlenen bir davetle teslim edildi.

Davet sırasında kısa bir konuşma yapan İktisatbank Pazarlama Müdür Ali İhsan Bayar, banka olarak teknolojiyi yakından takip edip, bunu müşteriler için bir "çözüm" kanalı haline getirme yolunda sürekli yatırım yaptıklarını, teknolojinin banka müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için kendilerini sürekli yenilediklerini ifade etti. Şu anda en modern teknolojiyle yaratılmış ve KKTC'nin en hızlı internet bankacılığı hizmeti veren bankası olmanın da haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Bayar, Smart Internet Bankacılığını kullanan tüm müşterilere de teşekkür etti.

Şube'ye uğramadan, 7 gün 24 saat internet erişimi olan dünyanın her yerinden KKTC içi, Türkiye içi ve Türkiye dışı tüm TL ve Yabancı Para havale işlemleri, TL/Döviz ile Döviz/Döviz alım satım işlemleri, Altın alım satım işlemleri, TL/Döviz/Altın bazlı yatırım işlemleri gibi tüm bankacılık işlemlerine olanak sağlayan Smart Internet Bankacılığı müşterileri için önümüzdeki dönemlerde de benzeri kampanyaların terkrarlanacağı, Smart İnternet Şube müşterilerinin hem fiyatlama hem hız hem de hediye olanakları ile kazanmaya devam edeceği müjdesi verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.