EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Smartcard ile Auto King arasında işbirliği protokolü

Smartcard ile Auto King arasında işbirliği protokolü

Sürekli yenilenen özellikleri ile kullanıcısına ayrıcalıklı bir hayat tarzı yaratmayı amaçlayan SmartCard ile Dünya çapında oto servis hizmeti veren Auto King firması arasında 28 Ocak 2015 Çarşamba günü İktisatbank Genel Müdürlük Binası'nda işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 30/01/15 14:29
okuma süresi: 3 dak.
Smartcard ile Auto King arasında işbirliği protokolü
A- A A+

Auto King Direktörü Kerem Can ve İktisatbank Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgun Önal'ın imza koyduğu protokol uyarınca; İktisatbank'ın SmartCard Gold, SmartCard Platinum ve SmartCard Diamond müşterileri KKTC genelinde 7 gün 24 saat çekici hizmetinden faydalanacaklar.

Protokol imza töreni sırasında bir açıklama yapan İktisatbank Genel Müdür Yardımcısı Olgun Önal, Auto King direktörü Kerem Can'a teşekkür ederek, uluslararası deneyimi ve tecrübesi olan Auto King firması ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. SmartCard'ın tüm dünyada geçerli zengin içerikteki kredi kartı özelliklerine ek, kart sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak ve daha keyifli hale getirecek yeni adımlar attıklarını belirten Önal, kısa süre önce hizmete sundukları ücretsiz Lounge Hizmeti ve dünyanın her yerinde en çok puan kazandıran kart özelliklerinin kart kullanıcıları tarafından büyük bir beğeniyle karşılandığını sözlerine ekledi. Önal, KKTC'de bir ilk olan ve sadece Smart kart sahiplerinin faydalanabileceği Smart Assistance hizmetlerinin önümüzdeki günlerde kapsamının daha da geliştirilerek büyütüleceğini, Smart Assistance hizmetlerinin keyifli günlerde kullanılmasını dilediklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Auto King Direktörü Kerem Can ise SmartCard gibi dinamik, yeniliklere açık ve herşeyden önemlisi kendileri gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir marka ile bu işbirliğini gerçekleştirmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Autoking güvencesiyle Smart Assistance hizmeti kapsamında, SmartCard sahiplerinin arzu etmeleri durumunda araç tamirlerini de Auto King'te yaptırabileceklerini, tamir işleminin 24 saati aşması durumunda ücretsiz araç tahsisinden yararlanabileceklerini belirtti. Sadece SmartCard sahiplerine özel vade farkszı 9 taksit imkanı ile %20 indirim olanaklarının olduğunu da belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.