EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Creditwest Ailesi geleneksel bowling turnuvası gerçekleşti

Creditwest Ailesi geleneksel bowling turnuvası gerçekleşti

Creditwest çalışanları, aileleri ile birlikte geçtiğimiz Cumartesi günü 6. Geleneksel Bowling Turnuvası için King Bowling'de buluştu.

Yayın Tarihi: 18/02/15 16:15
okuma süresi: 2 dak.
Creditwest Ailesi geleneksel bowling turnuvası gerçekleşti
A- A A+

Bankanın İnsan Kaynakları bölümü tarafından organize edilen bowling turnuvasında yaklaşık 260 Creditwest'li ve ailesi hem yarıştı hem eğlendi. Bu yıl 21 takımın yarıştığı turnuvanın şampiyonu, yönetici ve çalışanların karma ekibi 'Marketing Rangers' olurken turnuva ikincisi '4 Teen', üçüncüsü ise 'Yabba Dabba Doo' ekibi oldu. En İyi Bayan Oyuncu ödülü Pınar Kesat'ın olurken En İyi Erkek Oyuncu ödülü de Türker Ergeç'in oldu.

Konu ile bilgi veren İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Zorlu Çelebi, Creditwest Bank olarak 2015 yılında şirket içi iletişimi arttırmak, çalışanları iş ve sosyal yaşam dengesini kurmaya teşvik etmek, motivasyonlarını yükseltmek ve çalışanları bir araya getirerek keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile her ay sosyal aktivite düzenleyeceklerini bildirdi. Çelebi, Bowling Turnuvasının her yıl düzenlendiğini ve özellikle Bowling Turnuvasının Creditwest Bank'da Geleneksel bir aktivite haline dönüştüğünü belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.