EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

USDTRY 2,7000 seviyelerini test etti

USDTRY 2,7000 seviyelerini test etti

Geçtiğimiz haftanın başından bu yana yükselişler kaydedilen paritede bugün itibariyle 2,7000 direnç seviyeleri test edildi.

Yayın Tarihi: 15/04/15 12:44
okuma süresi: 1 dak.
USDTRY 2,7000 seviyelerini test etti
A- A A+

Sabah saatlerinde Türkiye tarafından gelen işsizlik oranı verisinin de beklentilerin üzerinde gelmesiyle yükselişlerini devam ettiren paritede 2,7000 seviyeleri üzerindeki kalıcılık durumunda yeni rekor seviyelerin görülüp görülmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Yükselişlerin devam etmesi durumunda kanal üst bant seviyelerinde denk gelen 2,7065 direnç seviyelerinin geçilmesinin ardından yeni rekor seviyeler test edilebilir. Dün akşam saatlerinde Amerika tarafından gelen verilerin beklentilerin altında gelmesiyle bir miktar geri çekilmeler görülse de yükselişlerin durulmasında etkili olamamış görünüyor. Olası geri çekilmeler durumunda ise 2,6875 seviyeleri an itibariyle destek oluştururken 2,6875 destek seviyelerinin kırılmasının ardından 2,6725 seviyeleri önemli destek oluşturmaya devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.