EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ "Ekonomi Masası" programına işadamı Ali Erel konuk oldu

DAÜ "Ekonomi Masası" programına işadamı Ali Erel konuk oldu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Öney moderatörlüğünde gerçekleşen "Ekonomi Masası" programına bu hafta Kıbrıs Türk Ticaret Odası Eski Başkanı, İşadamı Ali Erel konuk oldu.

Yayın Tarihi: 23/05/15 17:07
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ "Ekonomi Masası" programına işadamı Ali Erel konuk oldu
A- A A+

Söz konusu programda, haftalık para piyasaları, Türk Lirası'nın seyri ve Türkiye'deki seçimler değerlendirildi.

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Öney, Türk Lirası'nda son haftalarda olumlu gelişmeler yaşandığını, dövizde az da olsa bir düşüş görüldüğünü ifade etti. Bu konunun nedenlerinin değerlendirilmesi ve söz konusu durumun kalıcı olup olmadığının sorgulanması gerektiğini bildiren Doç. Dr. Bilge Öney, program konuğu Ali Erel ile birlikte olası tahminlerini aktardı.

Programda, Türkiye'de 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin Türk Lirası'na nasıl etki edeceğinin merak edildiği konusu üzerinde durulurken, seçimler sonrası oluşacak hükümette ekonomiyi hangi ismin yöneteceğinin de oldukça önemli bir husus olduğuna vurgu yapıldı. Doç. Dr. Öney ile Ali Erel ayrıca, Türkiye'deki seçimler sonrası ülke ekonomisinin daha demokratik, daha istikrarlı ve kurumlarının daha bağımsız olacağı bir yapıya kavuşmasını diledi.

Ekonomi Masası programının söz konusu bölümü 24 Mayıs 2015 Pazar günü, 21.15 – 22.00 saatleri arasında, BRT 2 kanalında yayınlanacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.