EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Creditwest Bank'tan çalışanları için motivasyon gecesi

Creditwest Bank'tan çalışanları için motivasyon gecesi

Creditwest Bank 20. yılında Kuzey Kıbrıs'ın en büyük özel bankası olması sebebiyle 270 çalışanı için 'Zirvenin Kahramanları' adlı motivasyon toplantısı düzenledi. Creditwest Bank Insan Kaynakları bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte Altınbaş Holding İcra Kurulu Başkanı Cengiz Biçer ve Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol çalışanlara sunum gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 27/05/15 15:46
okuma süresi: 3 dak.
Creditwest Bank'tan çalışanları için motivasyon gecesi
A- A A+

Toplantıda profesyonel dağcı, yazar, fotoğrafçı ve belgesel yapımcısı Ali Nasuh Mahruki kişisel gelişim yolculuğundaki tercübeleri ile ilgili yaklaşık bir buçuk saatlik bir sunum gerçekleştirdi. Tüm gün süren etkinlikte davranış bilimleri uzmanı, senarist, aktör Mehmet Auf'un geliştirmiş olduğu Hayatın Ritmi – müzikli business show'u Creditwest'lilerle buluştu.

EROL: INANDIK BAŞARDIK, YENİ ZİRVELERE HAZIRIZ

Creditwest Bank Müdürü Dr. Süleyman Erol hazırladığı sunumunda Creditwest Bank'ın geçtiğimiz yılki performansı ve ileriye dönük hedefleri ile ilgili stratejik bilgileri çalışanlarla paylaştı. Erol konuşmasında Creditwest Bank'ın özellikle son 9 yılda aktiflerde her yıl %30 oranında büyümeye devam ettiğini belirterek bu başarıya yönetim ve takım olarak inanarak geldiklerini belirtti. Erol, sunumunun sonunda tüm Creditwest'lilere 'Geleceğe hazırız, yeni zirvelere hazırız.' diye açıkladı.

BİÇER: CREDITWEST KUZEY KIBRIS'IN EN BÜYÜK ÖZEL BANKASI OLDUYSA BU BAŞARIDA ÇALIŞANLARIN ROLÜ %99 ORANINDADIR

Altınbaş Holding İcra Kurulu Başkanı Cengiz Biçer sunumunda Altınbaş Holding vizyonu ve Holding'in Kıbrıs'taki finans yatırımları konusudaki hedeflerini Creditwest Bank çalışanları ile paylaştı. Altınbaş Holding İcra Kurulu Başkanı Cengiz Biçer sunumunda Creditwest Bank'ın bugün Kuzey Kıbrıs'ın en büyük özel bankası olmasında çalışanların rolünün %99 oranında olduğunun altını çizdi. Biçer, Kıbrıs'ın tarih boyunca geçmişten beri ticaretin merkezi olduğunu ve ticaretin olduğu her yerde finans ve bankacılık hizmetlerinin var olacağını belirterek 'Altınbaş Grubu olarak Kıbrıs'ta finans alanında hep yatılım yapıyoruz. Bu da, Kıbrıs'ın birleşmesi halinde genel ekonomiye fayda sağlayacaktır.' diye konuştu.

Görsel yönü zengin olarak hazırlanan motivasyon toplantısında sunumlardan önce ve sonrasında motivasyon videosu, şube ve bölümlerin Creditwest Bank için hazırladıkları videolar ve Insan Kaynakları bölümünün bugüne kadar hazırladığı aktivitelerden oluşan video Creditwest'liler ile paylaşıldı.

Profesyonel dağcı, yazar, fotoğrafçı ve belgesel yapımcısı Ali Nasuh Mahruki dağcılık ile ilgili edindiği tecrübeleri, hedefleyerek yakaladığı başarıları ve hayat tecrübeleri konusunda yaklaşık bir buçuk saat süren bir sunum gerçekleştirdi.

Davranış bilimleri uzmanı, senarist, aktör ve aynı zamanda motivasyon konuşmacısı olan Mehmet Auf'un dinamik ve yenilikçi bir bakış açısı ile hazırladığı Hayatın Ritmi – Müzikli Business Show ile 270 Creditwest'li eğlenceli ve motivasyon yüklü anlar yaşadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.