EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 6 dak.

Olgun Store büyüyerek yenileniyor

Olgun Store büyüyerek yenileniyor

Mobilya, ev tekstili ve ev aksesuarı sektörünün başarılı kuruluşlarından olan Olgun, mağazada yarattığı birçok yeniliğin yanı sıra, bünyesine kattığı yeni markaları ile günden güne büyüyor.

Yayın Tarihi: 12/07/15 12:10
okuma süresi: 6 dak.
Olgun Store büyüyerek yenileniyor
A- A A+

Lefkoşa'da Dereboyu'nda bulunan Olgun mağazasında yaratılan yeni alanlar ve yeni markaların tanıtımının yapılacağı kokteyl 14 Temmuz Salı akşamı 19:00-21:00 saatleri arasında düzenlenecek. Birçok seçkin davetlinin katılacağı gecede, Olgun Store Direktörü Emre Olgun'un yanı sıra, 'Güzel Bir Gün Geceden Başlar' sloganıyla adını duyuran ve 60 bin metrekarelik üretim alanına sahip Türkiye'nin sayılı üreticilerinden biri olan Yatsan markasının yetkilileri, tamamen doğal ürünlerle üretilen ve 'New England' tarzıyla birçok ülkeye ürün satan Coastal Homes markasının yetkilileri ile ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle mobilya, dekorasyon ve aksesuar ürünleri sunan Altıncı Cadde markasının yetkilileri de geceye katılıp ürünlerini tanıtan birer konuşma yapacaklar.

4 dev markanın ve 400 metrekarelik yeni alanın tanıtımı yapılacak

Tanıtım kokteylinde, Olgun Store bünyesinde yer alan; Türkiye'nin en kaliteli yatak üreticisi ve ABD'nin lider yatak firmalarından Serta ve King Koil'in Türkiye ve Ortadoğu yetkili üreticisi Yatsan, "Country" tarzı mobilya üretiminde Türkiye'de lider konumda olan Coastal Homes, kurucuları Kıbrıslı olan ve Türkiye'de faaliyet gösteren mobilya ve aksesuar markası Estetik Decor ile ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle mobilya, dekorasyon ve aksesuar ürünleri sunan Altıncı Cadde markalarının tanıtımı yapılacak.

Aynı zamanda Olgun Store'un alt katında açılan ve müşterilerin yatak kategorisindeki ürünleri daha rahat deneme imkanının yaratıldığı 400 metrekarelik ek alanın da tanıtımı yapılacak.

Olgun Store Direktörü Emre Olgun, ilk olarak 1977 yılında Lefkoşa Surlariçi'nde, ardından Lefkoşa'nın en gözde caddesi Dereboyun'a mağazalarını taşıyarak, yarattıkları yenilikler ile her zaman dinamik ve yenilikçi kalmayı başardıklarını, bunun da ilkeli, güvenilir ve kendilerini kesintisiz değişime adamış olmalarından kaynaklandığını belirtti.

Emre Olgun ayrıca, "38 yıllık sektör yaşamımızda, Avrupa menşeli mobilya ithalatını ilk başlatan firma olarak, dünyanın çeşitli yerlerinden onlarca markayı müşterilerimiz için mağazamızda topladık. Evinde yenilik ve modayı yaşatmak isteyenlerin ilk ve son durağı olduk. Dünya standartlarında bir alışveriş ortamı yaratmak önceliğimiz olmuştur ve mağazacılık konusunda Kıbrıs'ta ilham kaynağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı zamanda şirketimiz direktörlerinden Ebru Olgun Çağıner'in sayesinde ülkemizin önde gelen otel ve restorantlarının proje işlerini alarak iç mimarlık ve proje alanlarında da kalıcı eserlere imza attık" şeklinde konuştu. Emre Olgun, 14 Temmuz'da düzenlenecek tanıtım gecesinde kısa bir konuşma yapıp geldikleri noktayı değerlendirecek.

Tanıtım Kokteyli 14 Temmuz'da saat 19:00 da Dereboyu Olgun Store'da başlayacak ve 21:00'e kadar devam edecek.

Olgun Store Hakkında:

Olgun & Co Ltd.'in kurucuları ilk ticari girişimlerini İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere'den tedarik ettikleri hediyelik eşya ve mutfak gereçlerini satış için Lefkoşa Surlariçi'nde 1977 yılında açtıkları mağaza ile başlatmışlardı.

1980 yılında hazır ofis ve ev mobilyasında piyasada bir boşluk bulunduğunu saptayan kurucular bu sektöre de yatırım yapmaya başladılar. Kuzey Kıbrıs'a Avrupa menşeli mobilya ithalatını ilk başlatan Olgun & Co. Ltd.'dir. Yakinen takip etmeye başladıkları bu sektörde piyasanın kaldırabileceği fiyatlarda küresel eğilimleri yansıtan ürünler üzerine odaklanarak kısa zamanda piyasada hazır mobilya arayanlar için bir cazibe merkezi oldular.

İkinci nesil yöneticilerin de katılımı ile Olgun & Co Ltd. halen Avrupa bağlantılarını muhafaza ederken küresel mobilya imalatı merkezlerindeki kaymaya ve ulaşım imkânlarına bağlı olarak başta Türkiye olmak üzere, Endonezya, Malezya ve Çin'den de denenmiş ve güvenilir üreticilerden mobilya, ev tekstili ve aksesuar tedariki ile portföylerine yeni tedarikçiler ve ürünler katarak hızla ürün ağlarını zenginleştirdiler.

Firma halen Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi'ndeki (Dereboyu) kendi iş yerleri ile Girne'de Karakum-Çatalköy anayolundaki mağazalarında Türkiye'nin en kaliteli yatak üreticisi ve ABD'nin başı çeken yatak firmalarından Serta ve King Koil'in Türkiye ve Ortadoğu yetklili üreticisi Yatsan şirketinin, Danimarka'nın gelişmiş teknoloji ürünü Tempur yataklarının, "Country" tarzı mobilya üretiminde Türkiye'de lider konumunda olan Coastal Homes'un, modern tarz mobilyada Türkiye'nin saygın üreticilerinden "B&T"nin, dünyanın en büyük mobilya üreticilerinden Kuka'nın, renkli çizgileri ile son yıllarda ev tekstili konusunda iz bırakmış English Home'un, ev dekorasyon elemanları konusunda hızla büyüyen ve yoğun ilgi gören Estetik Decor ve Altıncı Cadde'nin Kıbrıs bayiliğini yapmaktadır.

Ürünlerde kalite ve hizmette müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş olan Olgun & Co. Ltd'in 38 yıllık yaşamında dinamik kalmasının ve sürekli yenilenmesinin sebebi ilkeli, güvenilir ve kendini kesintisiz değişime adamış olmasıdır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.