EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Chrysler'le iligli KKTC'de endişe edecek bir şey yok

Chrysler'le iligli KKTC'de endişe edecek bir şey yok

Fiat Chrysler'in ABD'de 1 milyondan fazla aracını geri çağırması büyük yankı yaratırken, Kuzey Kıbrıs'ta Kombos Otomotiv'den alınan bilgiye göre 2 yıldan fazla bir süredir Chrysler araçlar ülkeye getirilmiyor.

Yayın Tarihi: 30/07/15 10:49
okuma süresi: 1 dak.
Chrysler'le iligli KKTC'de endişe edecek bir şey yok
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

ABD'den İtalyan otomobil üreticisi Fiat Chrysler'e, milyonlarca aracın geri çağrılmasında neden olduğu aksaklar nedeniyle 105 milyon dolar gibi şirket için rekor sayılabilecek bir ceza gelmesinin ardından gözler KKTC'deki duruma yöneldi.

Fiat'ın ABD'de 1,4 milyon aracını, uzaktan müdahale açık olması nedeniyle geri çağırmasının ardından gelişen ve ABD'deki Wall Street Journal gazetesine konu olan olayla ilgili olarak, KKTC'de bu araçların olmadığı ortaya çıktı.

Serhan Kombos Otomotiv Ltd. yetkililerinden elde edilen bilgiye göre 2 yıldan fazla bir süredir Chrysler marka araçlar getirilmiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.