EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Dolar yine rekor kırdı!

Dolar yine rekor kırdı!

Dolar, Türkiye'de devam eden siyasi belirsizlik ile 2.86'yı da aşarak tarihi zirveye çıktı.

Yayın Tarihi: 17/08/15 15:09
okuma süresi: 1 dak.
Dolar yine rekor kırdı!
A- A A+
Borsada bugün AK Parti ile MHP arasında gerçekleşecek olan koalisyon görüşmesi öncesinde devam eden siyasi belirsizliğin etkisiyle hafif satıcılı bir açılış bekleniyor.

AKP ile CHP arasındaki koalisyon görüşmelerinin geçtiğimiz hafta olumsuz sonuçlanmasının ardından sert satışlar yaşayan borsada artık erken seçim beklentileri daha da öne çıksa da seçimlere nasıl bir yöntem ve hükümetle gidileceğine dair belirsizlik devam ediyor.

AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün 1400'da bir araya gelerek olası bir koalisyon hükümeti için görüşme gerçekleştirecek.
Oyak Yatırım günlük borsa yorumunda "BIST'te bugün hafif satıcılı bir açılış bekliyoruz. AK Parti ve MHP arasında bugün gerçekleştirilecek görüşme ve yarın yapılacak olan merkez bankası para politikası kurulu (PPK) toplantısı öncesinde volatilitenin devam edeceğini tahmin ediyoruz" dedi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.