EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Ambalaj, Etiket ve Ürün Sunumu eğitimi düzenlendi

Ambalaj, Etiket ve Ürün Sunumu eğitimi düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti finansmanı, Çukurova Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kobi Geliştirme Merkezi, (KOBİGEM) katkılarıyla KKTC'deki Sanayi sektöründeki firmaların kurumsal altyapılarını güçlendirmeyi, ve yerli ürünlerin kalitesini artırarak rekabet gücünü yükseltmeyi hedefleyen, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kredo Muhasebe ve Danışmanlık tarafından organze edilen proje kapsamında ücretsiz eğitimlere devam ediliyor. Ambalaj, Etiket ve Ürün Sunumu Eğitimi 28 Ağustos Cuma günü Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 28/08/15 16:32
okuma süresi: 1 dak.
Ambalaj, Etiket ve Ürün Sunumu eğitimi düzenlendi
A- A A+

Ürüne uygun ambalaj seçimi, hedef kitleye göre ambalaj seçimi, ürüne uygun etiket seçimi, yerli raf ürünlerindeki ambalaj/ etiket ve ürün sunumu problemleri, yerli ürün ambalajlarını geliştirmek için öneriler, kktc yasalarına göre etiket kuralları, ab yasalarına göre etiket kuralları,turizme yönelik ürünlerde yerli ürünlerde ambalajlama, ihracatta ambalajlama ve etiketleme, marka, ambalaj, etiket bütünlüğü ürün sunumuna nasıl yansıtılmalıdır hakkında bilgiler paylaşıldı ve öğrenilen bilgilerin pratikte daha iyi kavranması adına uygulamalı örnekler verildi.

Verda Erk ve Eda Eda Eminağa Baştuğ tarafından verilen eğitim sonunda, katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi.

12 ay boyunca devam edecek ücretsiz eğitimlere sınırlı sayıda katılım olduğundan, ilgilenilen konularda Kıbrıs Türk Sanayi Odası'na ulaşarak bilgi ve kayıt yaptırılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.