EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Creditwest Bank'tan döviz kredisi olan müşterilen için yeni uygulama

Creditwest Bank'tan döviz kredisi olan müşterilen için yeni uygulama

Creditwest Bank, döviz kredisi olan mevcut müşterilerini rahatlatmak amacıyla Kuzey Kıbrıs'ta bir ilk olarak yeni bir uygulama başlattı.

Yayın Tarihi: 21/09/15 15:50
okuma süresi: 3 dak.
Creditwest Bank'tan döviz kredisi olan müşterilen için yeni uygulama
A- A A+

Son dönemde dövizin TL karşısında değer kazanmasına bağlı olarak döviz kredisi olan müşterilerin aylık taksitlerinin TL bazında yükselmesi sebebiyle başlatılan bu uygulama ile aylık taksit miktarlarının düşürülmesi hedefleniyor.

Dövizin belirsiz devam eden seyrine bağlı olarak Creditwest Bank'ın müşteri memnuniyetini sağlamak ve bireysel müşterilerin döviz cinsinden ödediği aylık kredi tutarını düşürmek amacıyla başlattığı uygulama için müşterilerin hizmet aldıkları şubelere başvurmaları gerekiyor.

ZAHEER: AMACIMIZ AYLIK TAKSİTLERİ %30'A VARAN ORANLARDA DÜŞÜRMEK

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Hazine, Dış İşlemler ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mazher Zaheer, Creditwest Bank'ın Kuzey Kıbrıs'ın en büyük özel sermayeli bankası olarak müşterisinin hep yanında olduğunu açıkladı. Zaheer, Creditwest Bank'ın müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu açıklayarak bu yeni uygulama ile dövizin yükselişinden etkilenen önemli bir kesim olan bireysel müşterilerin aylık taksit miktarlarını düşürerek onları bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçladıklarını açıkladı.

Creditwest Bank Hazine, Dış İşlemler ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mazher Zaheer, Kuzey Kıbrıs'ta devlet ve özel sektör çalışanlarının TL cinsinde gelir elde edilmesine rağmen bankalarda döviz cinsinden yüksek miktarda mevduat bulunması ile döviz cinsinden kredi alımının çok yaygın olduğunu belirtti. Zaheer, uzun bir süre TL'nin döviz karşında güçlü duruşunun son bir yıldır Türkiye'de yaşanan politik gerginlik ve en önemlisi Amerika'nın mevcut parasal sıkılaştırmaya gitme olasılığının artmasıyla TL'nin ciddi şekilde değer kaybettiğini açıkladı.

Creditwest Bank Hazine, Dış İşlemler ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mazher Zaheer, 'TL'deki değer kaybının Türkiye'deki belirsizliğin ortadan kalkana kadar devam etmesinin yüksek ihtimal olduğunu belirterek 'Mevcut durumda döviz kredisi olan müşterilerizi bu geçici sürede rahatlama sağlamak görevimizdir.' diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.