EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

KOBİ'lere 10 bin Euro danışmanlık desteği

KOBİ'lere 10 bin Euro danışmanlık desteği

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Küçük ve Orta Boy İşletmeler (KOBİ)'lerin ihtiyaçlarının belirlenerek performanslarının artırılmasını sağlamak amacına yönelik danışmanlık hizmet alımlarına her KOBİ için azami 10.000 Euro hibe sağlayacak.

Yayın Tarihi: 08/10/15 11:52
okuma süresi: 2 dak.
KOBİ'lere 10 bin Euro danışmanlık desteği
A- A A+

EBRD, Kuzey Kıbrıs'ta ilan etmiş olduğu hibe programı için dün (7 Ekim Cumartesi) saat 17.00-19.00 saatleri arasında Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda (KTSO) bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Oldukça yoğun ilgi gören toplantıda programın sunumlarını proje uzmanları Efe Uyar ve Bilgehan Kayalar yaptı.

Hibe tutarı toplam hizmet bedelinin %75 oranına karşılık gelecek. Danışmanlık hizmetleri talebi için herhangi bir zaman veya sektör kısıtlaması bulunmuyor.

Danışmanlık servisi talep edilebilecek konular şöyle:

"Markalaşma desteği, doküman yönetim sistemleri, online pazarlama, stratejik planlama/İş planı, fizibilite çalışması, pazar araştırması/pazarlama stratejisi, satış yönetimi, inovasyon, operasyonlar, tedarik zinciri yönetimi, sektörlere özel teknolojiler/bilgisayarlı üretim sistemi, IT altyapısı/ yazılım geliştirme / web Sitesi, şirket yönetim sistemleri, mühendislik çözümleri, kalite yönetim sistemleri /ISO, finansal yönetim altyapısı/sistemleri, enerji verimliliği ve çevre, kurumsallaşma/organizasyon yapısı, insan kaynakları, iş sağlığı güvenliği."

KOBİ'lerin bu hibe programına başvuru yapabilmesi için uygunluk kriterleri ise şöyle:

"250 çalışan ve cirosunun 50 Milyon Euro'yu geçmemesi, Şirketler Mukayyitliği'ne kayıtlı olması ve KOBİ'lerin finansal performansının artıda olması." Konuyla ilgili daha fazla bilgi ERBD Proje Sorumlusu Bilgehan Kayalar'dan alınabilecek. kayalarb@ebrd.com, www.ebrd.com/knowhow

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.