EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Creditwest müşterileri, maaşlarının yattığını SMS'le anında öğrenebiliyor

Creditwest müşterileri, maaşlarının yattığını SMS'le anında öğrenebiliyor

Creditwest Bank bireysel ve ticari müşterileri, hesapları ile ilgili bilgilerine artık tek SMS'le ücretsiz olarak ulaşabiliyor. Özellikle bireysel müşterileri, maaşlarının hesaplarına yatıp yatmadığını telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE boşluk müşteri no yazıp 9378'e göndererek kolaylıkla öğrenebiliyor.

Yayın Tarihi: 12/11/15 15:38
okuma süresi: 2 dak.
Creditwest müşterileri, maaşlarının yattığını SMS'le anında öğrenebiliyor
A- A A+

HİZMET ÜCRETSİZ

Tüm Creditwest Bank müşterilerine ücretsiz olarak sunulan bu hizmet sayesinde sorgulama kodları 9378'e gönderilerek hesap ve çek takip bilgileri anında cep telefonuna SMS olarak gönderiliyor. Hayatı kolaylaştıran bu hizmet sayesinde Creditwest Bank ticari ve bireysel müşterileri hesapları ile ilgili bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyor.

Bireysel müşteriler tüm vadeli ve vadesiz TL hesap bilgilerini sorgulamak için BAKIYE TL bir boşluk bırakıp müşteri no , vadeli ve vadesiz USD hesap bilgilerini sorgulamak için BAKIYE USD bir boşluk bırakıp müşteri no, vadeli ve vadesiz EUR hesap bilgileri için BAKIYE EUR bir boşluk bırakıp müşteri no, vadeli ve vadesiz GBP hesap bilgileri için BAKIYE GBP bir boşluk bırakıp müşteri no yazıp 9378'e göndermeleri yeterli oluyor. Limitili hesap olan BEST hesabı sorgulamak için ise müşterilerin BAKIYE BEST yazıp bir boşluk bırakıp müşteri no yazarak 9378'e gönderlemeri ile bilgiler anında cebe SMS olarak geliyor.

TİCARİ MÜŞTERİLER GÜNLÜK ÇEK BİLGİLERİNE TEK SMS'LE ULAŞIYOR

Creditwest Bank SMS Bankacılığı Servisi, ticari müşterilerin en önemli ihtiyacı olan piyasadaki çeklerinin durumu ile ilgili bilgileri de SMS'le alma imkanı sağlıyor. Bunun için ticari müşteriler ileri tarihli çekleri için CEK ILERI bir boşluk bıraktıktan sonra hesap no yazarak , beklemedeki çekleri için CEK BEKLEME bir boşluk bıraktıktan sonra hesap no yazarak, CEK TAKAS yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra hesap no yazarak 9378'e göndermeleri ile bilgiler SMS ile cebe anında ulaşıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.