EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

KTTO ve TEB işbirliği ile "3. Girişimcilik Zirvesi" düzenleniyor

KTTO ve TEB işbirliği ile "3. Girişimcilik Zirvesi" düzenleniyor

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliği ile 18 Kasım Çarşamba günü Girişimcilik Zirvesi düzenleniyor. "Kıbrıs'ta Girişimcilikle Farkındalık Yaratmak" temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan zirve, KTTO Konferans Salonu'nda saat 14.30'da KTTO Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Toros ile TEB KKTC Ülke Müdürü Tevfik Bülent Şatıroğlu'nun açılış konuşmaları ile başlayacak.

Yayın Tarihi: 16/11/15 14:52
okuma süresi: 2 dak.
KTTO ve TEB işbirliği ile "3. Girişimcilik Zirvesi" düzenleniyor
A- A A+

Ekonomik sivil toplum örgütleri ile ilgili bakanlıklar ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan zirve, Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil ve TEB Girişim Evi Danışmanı Adnan Şahsüvar'ın konuşmaları ile devam edecek.

Globalleşen dünya düzeninde ülkelerin kalkınmasında ve ekonomisinde girişimciliğin önemli bir değer olduğuna vurgu yapılacak olan zirve kapsamında ayrıca iş yaşamında karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümleri üzerinde de fikir alış verişinde bulunulacak. Girişimcilik Zirvesi, iş hayatına yeni adım atanlara fikirlerini geliştirme ve sunma konusunda yol göstermek, şirket içi girişimciliğin de hızla artan rekabette önemine vurgu yapmak, üniversite öğrencilerine ise kariyer hayatlarında yol haritası çizmelerinde yardımcı olmak amacını da taşıyor.

Açılış konuşmalarının ardından, TEB Girişim Evi Danışmanı Adnan Şahsüvar tarafından gerçekleştirilecek oturumda, Günümüzde Girişimcilik, Geleneksel ve Yeni Nesil Girişimcilik, Geleceğin Girişimciliği ve Yeni Ekonomi ile Yeni Nesil Girişimcilerin Temel Özellikleri ve Karşılaştıkları Sorunlar başlıklı konulara değinilecek.

Halka açık olarak düzenlenecek 3. Girişimcilik Zirvesi'nde Eziç İşletmeleri Sahibi Mehmet Eziç ve Özerlat Kahve Direktörü (Özerlat LTD) Avukat İlke Özerlat 'Ülkemizden Başarılı Girişimcilik Örnekleri' oturumunda girişimcilik serüvenlerini ve iş yaşamındaki tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak. Soru cevap bölümünün ardından 3. Girişimcilik Zirvesi saat 17.15'te sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.