EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

KTSO, TS-EN ISO 9001 kalite belgesini aldı

KTSO, TS-EN ISO 9001 kalite belgesini aldı

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) denetimleri geçerek TSE'den TS-EN ISO 9001 Kalite belgesini 21 Ocak'ta TSE KKTC Temsilcisi Kemal Kızıltan'dan aldı.

Yayın Tarihi: 22/01/16 11:21
okuma süresi: 1 dak.
KTSO, TS-EN ISO 9001 kalite belgesini aldı
A- A A+

Oda Başkanı Ali Çıralı, odanın kurumsal yapısının her geçen gün güçlendiğine dikkat çekerek, "Odamız üyelerine daha iyi hizmet için çalışmalarına hızla devam ediyor. Kalite belgesi de verdiğimiz hizmetlerimizi bir üst seviyeye taşıdığımızın göstergesidir" dedi.

TSE KKTC temsilcisi Kemal Kızıltan ise, "Kıbrıs Türk Sanayi Odası Aralık 2015 tarihinde yapılan denetim sonucunda TSE'den TS-EN ISO 9001 Kalite belgesi almaya hak kazanmıştır. TSE'nin verdiği belge akredite belge olup, dünyanın en büyük belgelendirme ağı olan IQ Netin üyeliği sayesinde 36 ülkede tanınmaktadır. Sanayi Odamızdan istek ve beklentimiz, sistem belgesi olmayan üyelerinin söz konusu belgeleri almaya teşvik edip, üretim sektöründe kalite çıta seviyelerini artırmalarına katkı sağlamalarıdır. KTSO TSE'de kalite belgesi alarak üyelerine karşı örnek davranış sergilemiştir" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.