EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

20 Temmuz'da Kıbrıs'lı iş adamı Dr. Memduh Erdal'ın İngiltere çıkartması!

20 Temmuz'da Kıbrıs'lı iş adamı Dr. Memduh Erdal'ın İngiltere çıkartması!

Kuzey Kıbrıs'ta kozmetik sektöründe hizmet veren Dr. Memduh Erdal, ticaret hayatının 60. Yılında yeni girişimlerine devam ediyor.

Yayın Tarihi: 19/07/16 15:35
okuma süresi: 2 dak.
20 Temmuz'da Kıbrıs'lı iş adamı Dr. Memduh Erdal'ın İngiltere çıkartması!
A- A A+

Portföyüne yeni eklediği ve Kuzey Kıbrıs'ta geçtiğimiz ay lanse edilen #PARFUMSHASHTAG'ın Kuzey Kıbrıs temsilciliğinin yanısıra, İngiltere temsilciliğini de yaparak yurtdışı açılımlarına bir yenisini daha ekledi. Adada, Memduh Erdal mağazalar zincirlerinde yerini alan #ParfumsHashtag parfümleri, İngiltere'de 180 satış noktasında gençlerin beğenisine sunuluyor.

Hashtag son 10 yılda online iletişimin ayrılmaz bir parçası oldu. Önceleri, Twitter tarafından kullanılan hashtag, herhangi bir kelimeyi veya kelime grubunu online aranabilinir link haline getirerek, Twitter kullanıcılarına konuların takibini daha kolay yapmalarını sağladı. Bugün tüm sosyal medyada tarafından kullanılan hashtag, günde milyonlarca kelimenin önüne konularak kullanılmakta.

#PARFUMSHASHTAG tüm kuralları yıkma arzusu ile parfüm sektörüne farklı bir vizyon sunmakta. Daha önce hiç bir markanın olmadığı kadar genç jenerasyona yakınlığıyla, duygularını kendi stiline uygun kokularla paylaşma olanağı sunmakta. #Hashtagirls düşüncelerini, tutkularını, hayallerini, anlık fotoğraflarını ve müziklerini enyakın arkadaşları ile paylaşmakta. Yaşanan anın içerisinde kaybolup kendini bulan tüm genç kızlara hitap etmekte.

"60 yıldan beri, yoğun ve yüksek iş etiğiyle yaptığı onurlu çalışmaları sayesinde birçok dünya markasınılaikiyle temsil eden Dr. Memduh Erdal, 20 Temmuz İngiltere çıkartmasına özgü, Temmuz ayı süresince iki #PARFUMSHASHTAG seçiminizin birini, sizlere hediye etmekten mutluluk ve gurur duyacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.