EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

"Yargıcı'nın yeni sezon koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı!"

"Yargıcı'nın yeni sezon koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı!"

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, ilk yurt dışı mağazasının kapılarını yavru vatanda açtı.

Yayın Tarihi: 18/10/16 14:25
okuma süresi: 2 dak.
"Yargıcı'nın yeni sezon koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı!"
A- A A+

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, ilk yurt dışı mağazasının kapılarını yavru vatanda açtı. Lefkoşa'da bulunan AvenueDereboyu'nda açılan mağazada, giyimdenev dekorasyonuna,kozmetikten ayakkabı&çanta ve aksesuara kadar Yargıcı'nın tüm koleksiyonları yer alıyor. Sonbahar-Kış 2016 koleksiyonunun tanıtıldığı davette, etkinliğe özel sürprizler ve ikramlarla davetliler keyifli dakikalar geçirdi.

Her sezon, hayatın her alanına dokunangeniş koleksiyonlarıyla şık ve rafine bir yaşam biçimi sunan Yargıcı, Türkiye'deki 57 mağazasına ek olarak yavru vatan Kıbrıs'ta ilk yurtdışı mağazasını açtı.

Lefkoşa'nın kalbinde yer alan; ulusal ve uluslararası mağaza karmasıyla Lefkoşa'nın cazibe merkezi haline gelen AvenueDereboyu'ndakiyeni mağazasıyla göz dolduran Yargıcı, yurtdışındaki mağazalarına öncelikli olarak Kıbrıs'ta start verdi.

Yargıcı, rahatlığı ve sadeliği ön plana çıkararak hayatın her alanında kullanılabilecek tasarımları, butik servis anlayışı ve her zaman beğenilen mağaza dekorasyonuyla AvenueDereboyu'nunen dikkat çeken mağazalarından biri oldu.

14 Ekim 2016 Cuma akşamı gerçekleşen ve Yargıcı'nın Sonbahar-Kış 2016 koleksiyonunun tanıtıldığı özel davete, Kıbrıs ve Türkiye'den önemli isimler katıldı. Etkinliğe özel ikramlar, indirimler ve sürprizlerin yer aldığı davette, yeni koleksiyon tanıtılırken; davetliler keyifli anlar geçirdi.

Yargıcı Konfeksiyon Genel Müdürü Barış Tezmen, Yargıcı Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Ebru Günal, Kurumsal İletişim Yöneticisi Merve Takım, Kıbrıs Satış Koordinatörü Gülru Avar, Vitrin Tasarım Ekibinden Hüseyin Özdemir ve Gülüm Atiz, Türkiye'den katılan isimler arasında yer alırken; Kıbrıs'ın önemli simaları da davette boy gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.