EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

KTSO'nun KKTC'yi temsilen katıldığı Sial Ortadoğu Fuarı sona erdi

KTSO'nun KKTC'yi temsilen katıldığı Sial Ortadoğu Fuarı sona erdi

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) organizasyonunda Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Başkenti Abu Dabi'de düzenlenen Sial Ortadoğu 2016 gıda fuarına 9 firma ile gerçekleştirdiğimiz fuar 7 Aralık'ta sona erdi.

Yayın Tarihi: 09/12/16 12:05
okuma süresi: 3 dak.
KTSO'nun KKTC'yi temsilen katıldığı Sial Ortadoğu Fuarı sona erdi
A- A A+

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) organizasyonunda Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Başkenti Abu Dabi'de düzenlenen Sial Ortadoğu 2016 gıda fuarına 9 firma ile gerçekleştirdiğimiz fuar 7 Aralık'ta sona erdi. Katılımcı firmalar, fuarın beklentilerini fazlasıyla karşıladığını ifade ederek, "Ülkemiz ve ürünlerimiz açısından oldukça verimli bir fuar geçirdik. İkinci kez katıldığımız bu fuarda istikrarlı duruşumuzun meyvelerini topluyoruz" dedi.

Oda Basın Danışmanı Hüseyin Ezgin'in verdiği bilgiye göre, KTSO'nun organize ettiği 90 metrekarelik stant alanında 9 üretici firmamız, 5-7 Aralık tarihleri arasında ürünlerini sergileyerek alıcılarla görüştü. Sergilenen ürünlerimiz ise şöyle: "Kahve, hellim ve peynir çeşitleri, helva, geleneksel macun ile turşu çeşitleri"

Fuara katılan firmalarz ise, Koop Süt, Helvasan, OldJhonTrading Ltd. (Girne Con Kahve), Gülgün Süt Ürünleri, Avunduk Süt Ürünleri (Meriç), Defne Helva, kırmızıgil Ltd. (Buluç) , Arsal Ltd., Akgöl Süt Ürünleri Sanayi.

KTSO Fuar Koordinatörü Çağlar Türk, ikinci kez katılım gerçekleştirilen fuarın ülkemiz ve üreticilerimiz açısından oldukça verimli geçtiğini söyleyerek, "Sial fuarlar dizisinin Ortadoğu bacağı. Dünyanın değişik ülkelerinde düzenlenen ve oldukça ciddi ihtisas fuarları arasında yer alıyor. Geçen yıl katıldığımız bu fuarın verimli geçmesinin ardından bu yıl da fuarda yerimizi aldık. Ülkemiz gıda üreticileri için önemli bir fuar ve bunun geri dönüşlerinin olması bizleri oda olarak memnun ediyor" diye konuştu.

Katılımcı firmalar, fuarın oda tarafından çok iyi organize edildiğini belirterek, "Profesyonel anlamda bir stand kurulumu müşteri için çok önemli bir görsel çekicilik sağlar. Bunun her geçen yıl daha da iyi olması bizleri memnun ediyor. Fuarlarda ciddi ve istikrarlı duruşumuz gelen müşteriye güven veriyor. Bu noktada bizlerin fuara sahip çıkması ve sanayi odasının organizasyonu büyük önem taşıyor. Bu yıl bunu burada başarıyla tamamladığımıza inanıyorum" dedi.

ORTAK İŞBİRLİĞİ VE YATIRIM TEKLİFİ

Katılımcı firmaların birleştiği nokta ise, ciddi alıcıların ziyaret ettiği, iyi organize edilmiş fuar oldu. Fuarın aşırı kalabalık olmadığını söyleyen katılımcı firmalar, "Ancak bu fuarın kötü geçtiği anlamını taşımıyor. Çünkü bu noktada ziyaret eden kitlenin ciddi alıcılar olması önemlidir. Biz bu fuarda bunu gördük. Bunun yanı sıra bu yıl çeşitli işbirliği teklifleriyle gelen ziyaretçiler oldu. Bunlar arasında ortak yatırım teklifleri ve ortak işbirliği teklifleri de var" diye konuştu. Katılımcılar ayrıca, "Hemen hemen hepimiz ciddi anlamda alıcılarla görüştük ve bunun geri dönüşünün bize kısa zamanda olacağını düşünüyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.