EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Uluslararası Final Üniversitesi ile Ardahan Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Uluslararası Final Üniversitesi ile Ardahan Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Uluslararası Final Üniversitesi ile Ardahan Üniversitesi akademik işbirliği protokolü imzaladı.

Yayın Tarihi: 09/12/16 15:36
okuma süresi: 3 dak.
Uluslararası Final Üniversitesi ile Ardahan Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı
A- A A+

Uluslararası Final Üniversitesi ile Ardahan Üniversitesi akademik işbirliği protokolü imzaladı. Protokole Uluslararası Final Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ile Ardahan Üniversitesi adına Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan imza koydu.

GÜRKAN DOĞAN: "UFÜ'NÜN HIZLI GELİŞİMİ GURUR VERİCİ"

Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan, yaptığı konuşmasında UFÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak'ın Kıbrıs yüksek öğrenimine büyük katkıları olduğunu söyledi. Prof. Dr. Gürkan Doğan, "Uluslararası Final Üniversitesi'nin kısa zamanda hızla yol aldığını görüyoruz, bundan gurur duyuyoruz. Rektörün tavsiyelerini dinlemek ve Türkiye'de sınırın ucundaki önemli bir devlet üniversitesi ile yapılabilecek işbirliklerini görüşmek için bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.

Atılan imzalar sonrasında konuşan Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ise, Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, UFÜ öğrencilerinin gelişim alanını genişletecek girişimler için çalışmalara ve işbirliklerine devam edeceklerini açıkladı.

Prof. Dr. Öztoprak, Ardahan Üniversitesi ile imza koydukları protokolle birlikte iki üniversite arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimine gidileceğini söyledi. Bunun her iki üniversiteye de artı değer katacağını vurgulayan Prof. Dr. Öztoprak, Uluslararası Final Üniversitesi'nin yeni iş birliklere imza atmaya devam edeceğini ve bunun duyurulacağını belirtti.

Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, Uluslararası Final Üniversitesi'nin uluslararası ilişkiler ve işbirliklerine büyük önem verdiğine vurgulayarak, üniversitenin kısa zamanda önemli mesafeler kat ettiğini anlattı.

Uluslararası Final Üniversitesi ile Ardahan Üniversitesi arasında imzalanan protokol, eğitim ve araştırma için öğrenci değişimini, kısa dönem programların karşılıklı uygulanmasını, öğretim ve araştırma için akademik personel değişimini, proje araştırma ve yayınında işbirliğini, seminer, konferans ve diğer bilimsel etkinliklerin müşterek organizasyonunu ve uluslararası tanıtımlar için kültürel aktivitelerin tasarım iştirakini içeriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.