EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

İktisatbank çalışanları "sosyal medyayı bilinçli kullanıyorum" diyor

İktisatbank çalışanları  "sosyal medyayı bilinçli kullanıyorum" diyor

İktisatbank sosyal medya üzerinden artış gösteren suçlar ve riskler nedeni ile tüm çalışanlarını kapsayan bir eğitim kampanyası başlattı.

Yayın Tarihi: 22/08/17 14:31
okuma süresi: 2 dak.
İktisatbank çalışanları  "sosyal medyayı bilinçli kullanıyorum" diyor
A- A A+
İktisatbank sosyal medya üzerinden artış gösteren suçlar ve riskler nedeni ile tüm çalışanlarını kapsayan bir eğitim kampanyası başlattı.

İktisatbank Bilgi Teknolojileri Müdürü Yasin Çiftçi ve İnsan Kaynakları Müdürü Ezgi Çağlayan şubeleri ve Genel Müdürlük Birimlerini tek gezerek İktisatbank çalışanlarına Sosyal Medya'nın kullanımı ve riskleri ile ilgili eğitim vermeye başladılar.

Yasin Çifçti konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Fotoğraf ve video paylaşılan siteler, müşteri-kişi yorumları paylaşılan siteler, profesyonel iletişim ağları, gerçek zamanlı ve sosyal ağlarda yeralan oyun siteleri sosyal medya tanımına ve kapsamına girmektedir. Bu mecraların tamamında bilinçli hareket etmezseniz ve sosyal medyayı hatalı kullanırsanız en başta kendinize, çalıştığınız kurumun marka değerine ve imajına büyük zarar verebilirsiniz.

Ayrıca hatalı paylaşımlar ile sır niteliğindeki müşteri yada banka bilgilerinin gizliliğini ihlal edebilirsiniz, ürün ve hizmetlerinizin müşterileri aldatıcı olmasına neden olabilir yada hiç istemediğiniz mesajların müşterilere iletilmesine neden olabilirsiniz. Öte yandan operasyonel maddi zararlara uğrayabilir ve her şeyden önemlisi günümüz dünyasında en önemli kayıplardan sayılan itibar kayıpları yaşabilirsiniz.

Biz İktisatbank olarak son dönemde sosyal medyada artış gösteren tüm riskleri değerlendiriyoruz ve çok yakın takip ediyoruz. Hergün gelişen teknoloji beraberinde bu tip sorunları da artık hayatımızın önemli bir parçası haline getirdi maalesef. Deneyimli kadrolar, eğitimli çalışanlar ve gelişmiş bir teknolojik alt yapı ile bu riskleri başarılı şekilde yönetiyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.