EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Aırkam Solar Systems, Avusturya Inverter devi Fronıus ile satış partnerliğinden sonra servis partnerliğine de imza attı!

Aırkam Solar Systems, Avusturya Inverter devi Fronıus ile satış partnerliğinden sonra servis partnerliğine de imza attı!

Yıllardır ülkemizde hizmet veren Airkam Trading Ltd solar brimi; Airkam Solar Systems, çevreci elektrik üretimi olan Güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren sistemi ile gelişen teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, Kıbrıs'ta Solar Sistemi yaygınlaştırarak, sektörün önde gelen isimlerinden biri olmuştur.

Yayın Tarihi: 23/11/17 11:58
okuma süresi: 3 dak.
Aırkam Solar Systems, Avusturya Inverter devi Fronıus ile satış partnerliğinden sonra servis partnerliğine de imza attı!
A- A A+
Yıllardır ülkemizde hizmet veren Airkam Trading Ltd solar brimi; Airkam Solar Systems, çevreci elektrik üretimi olanGüneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren sistemi ile gelişen teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, Kıbrıs'ta Solar Sistemi yaygınlaştırarak, sektörün önde gelen isimlerinden biri olmuştur.

Ekonomi tasarrufu ve çevreye gösterilen özenle son yıllarda büyük önem kazanan solar enerjiyi ülkemize getirerek bizlere sunan Airkam Solar, her geçen gün yeniliklerle gelişmeye, hizmet anlayışını geliştirmeye devam etmektedir.

AİRKAM SOLAR, DÜNYACA ÜNLÜ FRONİUS'UN SERVİS PARTNERİ OLDU!

Dünyanın daimi ve en büyük enerji kaynağı olan Güneş enerjisini, elektrik enerjisine dönüştüren solar system, Kıbrıs'ta olduğu gibi dünyada da oldukça ilgi gören ve tercih edilen bir enerji sistemi olmuştur.

Fronius International GmbH 1945 teAvusturyadakurulmuş, günümüzde 24 ayrı ülkede kendi şirketleri ile 60'dan fazla ülkede de satış partnerleri ile temsil edilerek dünya üzerinde çok geniş bir coğrafyada Akü Şarj Sistemleri, Kaynak Makinaları ve Solar Enerji sektörlerinde 3600 den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Bu doğrultuda dünyanın bir çok ülkesinde hizmet veren bir marka olan Fronius ülkemizde ve dünyada hızla büyüyen Solar Enerji sektöründe önümüzdeki dönemlerde ihtiyacı fazlaca duyulacak olan yerel servis hizmetlerinin sağlanmasına yönelik 2001 yılından beri dünyada uyguladığı Fronius Servis Partner programına Kuzey Kıbrısta Airkam solar systems ile başlama kararı aldı. 2010 yılından itibaren İstanbul'da, Kuzey Kıbrıs'ta da 4 yıldır hizmet veren bir bir marka olarak bilenmekte, her geçen gün gelişen ve büyüyen bir isim olmaktadır.

Solar enerji alanında oldukça fazla sayıda projenin içinde yer alan Fronius, enerji sektöründe oldukça fazla ihtiyaç duyulan yerel servis ihtiyacının da sağlanabilmesi amacı ile Airkam Solar ile servis partnerliği anlaşması imzalayarak, işbirliği ile Kuzey Kıbrıs'ta hizmet vermeye devam ediyor.

Kaliteli ve hızlı hizmet vermek önceliği prensibi ile hareket eden Airkam Solar, yine en iyisini sunmak amacı ile dünyanın isim yapmış önde gelen markası olan Fronius ile servis partnerliğine imza atarak, Kuzey Kıbrıs'ta Solar enerji sektöründe öncü olmaya devam etmekte, dünya genelindeki en kaliteli hizmetleri ülkemize getirmekte aracı olarak, en avantajlı hali ile sunmaya devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.