ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ambar açma ve hırsızlık olayında gelişme

Ambar açma ve hırsızlık olayında gelişme

Bafra'da 2014 yılı Şubat ve Mart aylarında meydana gelen "ambar açma ve hırsızlık" olaylarıyla ilgili olarak poliste tutuklu bulunan S.Ö. (E-28 ) ve H.D.'nin (E-34) yapılan ileri sorgulamalarında, 1 Şubat-15 Mart tarihleri arası, Bafra'da, "Göçtur" inşaat şirketine ait inşaat alanından 404 porselen yer seramiğini çaldıkları tespit edildi.

Yayın Tarihi: 29/03/14 14:07
okuma süresi: 1 dak.
Ambar açma ve hırsızlık olayında gelişme
A- A A+

Polis olaylarla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

KANUNSUZ ESKİ ESER TASARRUFU

Lapta'da dün 14.00-15.00 saatleri arasında bir internet cafede polis tarafından yapılan aramada; eski eser olduğuna inanılan çeşitli dönemlere ait 12 sikke bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu iş yeri işletmecisi E.S.(E-48) tutuklandı.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Lefkoşa'da faaliyet gösteren "Trading Ltd" isimli iş yerinde çalışan S.S. (E-22), 2013 - Ocak 2014 tarihleri arası müşterilere sattığı su ve buzlardan elde ettiği iş yerine ait toplam 2 bin 77 TL nakit parayı şirket muhasebesine teslim etmeyip çaldı.

Polis S.S'nin tutuklandığını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.