ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa'da hayvan hırsızlığı olayında 4 kişi tutuklandı

Gazimağusa'da hayvan hırsızlığı olayında 4 kişi tutuklandı

Gazimağusa ilçe sınırları içerisinde Şubat ve Mart aylarında meydana gelen "hayvan hırsızlığı" meseleleriyle ilgili dört kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 30/03/14 13:24
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa'da hayvan hırsızlığı olayında 4 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, "hayvan hırsızlığı" meseleleriyle ilgili ileri soruşturmada, A.T.(E-42 ), H. T. (E-32 ) ve A.Ö.'nün (E-46), 24-25 Mart tarihinde Akova'da, Növber Madencioğlu'na ait ağıldan, 14 adet; 12-13 Mart tarihlerinde Vadili'de, Ergün Oras'a ait ağıldan 17 adet "melez cinsi" kuzuyu; 15-16 Mart tarihlerinde, Yeniboğaziçi'nde Ağıllar bölgesi'nde bulunan Orhan Pektunç ve Yücel Nurtunç'a ait ağıllardan ise toplam 19 adet "sakız cinsi" kuzuyu çaldıkları; akabinde söz konusu kuzuları Bostancı'da C.K'ye (E-39) sattıkları; C.K'nin de yapılan ileri sorgulamasında aldığı kuzuların hırsızlık olduğunu bildiği tespit edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.