ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa ve Yeniboğaziçi'nde hırsızlık

Polisiye haberler...

Gazimağusa'da "Çamlık" isimli kahvehanenin pencere camı kırılarak içeriye girildi ve bir adet diz üstü bilgisayar çalındı.

Yayın Tarihi: 13/04/14 10:48
okuma süresi: 1 dak.
Polisiye haberler...
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, hırsızlık önceki gece gerçekleşti.

Yeniboğaziçi'nde ise, günün ilk saatlerinde, bir otelin avlusu içerisinde bulunan yaklaşık 400 metre uzunluğundaki telefon kablosunun, M.Ş. (E-44) tarafından çalındığı tespit edildi. Zanlı tutuklandı.

YÜRÜŞ YAPARKEN RAHATSIZLANIP ÖLDÜ

Girne'de, dün, David Haldstead (E-72), Şht. Aslan Seçkin Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

GAZ SIZINTISINDAN KAYNAKLI PATLAMADA YARALANAN KADIN ÖLDÜ

Girne'de, 5 Nisan günü, evindeki katalitik sobadan sızan gazın odada sıkışması sonucu oluşan patlama sonrasında çıkan yangında ağır yaralanan ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde müşahede altında bulunan Meral Buyrukoğlu (K-52), dün öldü.

Polisin olaylarla ilgili soruşturmaları devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.