ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Limanında içerisinde sigara bulunan konteyner çalındı

Gazimağusa Limanında içerisinde sigara bulunan konteyner çalındı

Gazimağusa Limanında içerisinde 2 yüz bin paketten fazla sigara bulunan bir konteyner çalındı.

Yayın Tarihi: 17/04/14 16:25
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Limanında içerisinde sigara bulunan konteyner çalındı
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, Gazimağusa Serbest Liman'da Sabah Shipping Ltd sorumluluğunda olan içerisinde 219 bin paket sigara bulunan bir konteyner 21 Mart – 16 Nisan tarihleri arasında çalındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜMRÜKSÜZ MAL

Boğazköy'de bugün bir araçta yapılan aramada gümrük vergisi ödenmemiş onlarca kol saati, güneş gözlüğü ve optik gözlük tespit edildi. İsminin ilk harfleri T.Y. (E-33) olan araç kullanıcısı tutuklandı.

DOKUZ KİŞİ TUTUKLANDI

Hapolat'ta Cami Caddesi 5 Numaralı adreste yapılan kontrolde yetkili makamdan izinsiz ikamet ettikleri gerekçesiyle isminin ilk harfleri M.S.(E-32), A.R.(E-26), M.İ.(E-26), R.A.(E-18), Z.I.(E-22), M.İ.(E-39), M.B.(E-32), A.A.(E-24) ve N.K.(E-32) olan 9 kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

DOLANDIRICILIK

Polisten verilen bilgiye göre isminin ilk harfleri A.A.(E-26) olan bir şahıs, KKTC'de ikamet izni alabilmek amacıyla 31 Ocak'ta kendi adına olmayan bir lise diplomasını kendisine aitmiş gibi tedavüle sürmek suçundan tutuklandı. Mesele ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle isminin ilk harfleri S.R. (E-22) olan bir kişi daha tutuklandı.

Lefkoşa'da 9 Nisan'da ise oturma izni temin etmek amacıyla Gelir ve Vergi Dairesine, kiracı olduğunu gösteren sahte bir kira mukavelesini tedavüle sürdüğü nedeniyle isminin ilk harfleri M.U (E-30) olan ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen N.U.(E-24) ve S.L.I. (E-22) tutuklandı.

ELEKTRİK AKIMI HIRSIZLIĞI

Gönyeli'de 3 Mart 2013 ile 14 Kasım 2013 tarihleri arasında kayıtsız elektrik sayacı ile 2 bin 428 TL'lik elektrik kullandığı gerekçesiyle isminin ilk harfleri A.A. (E-49) ve M.B. (E-32) olan iki kişi tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.