ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Polisiye olaylar

Polisiye olaylar

Lefkoşa'daki bir öğrenci yurdunda, Fuad Yusifli'in kalmakta olduğu odadan, söz konusu şahsa ait 700 TL ve 70 Euro nakit para çaldığı gerekçesiyle, isminin ilk harfleri F.G.(E-21) olan şahıs tutuklandı. Geçen hafta içinde yaşanan olayla ilgili soruşturmadevam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/07/14 12:27
okuma süresi: 1 dak.
Polisiye olaylar
A- A A+

Lefkoşa'daki bir öğrenci yurdunda, Fuad Yusifli'in kalmakta olduğu odadan, söz konusu şahsa ait 700 TL ve 70 Euro nakit para çaldığı gerekçesiyle, isminin ilk harfleri F.G.(E-21) olan şahıs tutuklandı. Geçen hafta içinde yaşanan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SANAYİ BÖLGESİNDEKİ BİR İŞYERİNDE YANGIN ÇIKTI

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesindeki Leman LTD'e ait işyerinin elektrik panosunda meydana gelen arıza sonucu çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dün çıkan yangında iş yeri içerisinde bulunan muhtelif kıyafetler ve tüm elektrik sistemi yandı. Soruşturma devam ediyor.

KUMARHANE DENETİMLERİ

Girne Polis Müdürlüğü'ne bağlı ekipler dün akşam yaptığı denetlemelerde, beş kumarhanede, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam on iki kişi tespit ederek aleyhlerinde yasal işlem başlattı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.