ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu, şiddet, hırsızlık...

Uyuşturucu, şiddet, hırsızlık...

Geçtiğimiz hafta ülkenin çeşitli yerlerinde meydana gelen suç olayları ile ilgili polisin soruşturması devam ediyor...

Yayın Tarihi: 14/07/14 09:29
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu, şiddet, hırsızlık...
A- A A+

11.07.2014 tarihinde, saat 15.00 sıralarında, Lefkoşa'da, Ledra Palas Giriş Kapısından KKTC'ye giriş yapan İ.N.(K-31)'nin üzerinde polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık 100 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde yapımında kullanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen C.T.(E-24) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

ŞİDDET TEHDİDİ

11.07.2014 tarihinde, saat 14.30 sıralarında, Girne'de, H.U.(E-32), aralarındaki alacak verecek konusunda çıkan tartışma neticesinde, Şerife HİM'e hitaben, oğlu Tolga HİM'i kastederek iki gün içinde kendisine olan borcunu ödememesi halinde adı edilene zarar vereceği yönünde şiddet tehdidinde bulunmuştur. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

İKAMETGAHTAN HIRSIZLIK

08-09.07.2014 tarihleri, 17.00-20.30 saatleri arasında, Lefkoşa'da bir öğrenci yurdunda, Fuad YUSİFLİ'in kalmakta olduğu oda içerinden adı edilene ait 700 TL ve 70 Euro nakit paranın F.G.(E-21) tarafından çalındığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.