ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasındaki yol trafiğe kapatılacak

Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasındaki yol trafiğe kapatılacak

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı tören programı nedeniyle yarın Lefkoşa'da Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yol trafik akışına kapatılacak.

Yayın Tarihi: 19/07/14 11:39
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasındaki yol trafiğe kapatılacak
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, yolun, 07.30'dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar kapalı olacağı kaydedildi.

CEZAVİ KAVŞAĞI'NDAN KONTROLLÜ AKIŞ

Açıklamada, Yeni Organize Sanayi Bölgesi'ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacağı kaydedildi.

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt'dan gelecek araç sürücüleri de şehir merkezine giden yol güzergahlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecekler.

GAZİMAĞUSA'DA BUGÜN TÖREN PROVASI

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, tören programı nedeniyle; Gazimağusa'da da, bugün saat 16.30'dan itibaren tören provasının sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı ve saat 15.30'dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar, Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Açıklamada, trafik akışını engellememek için sürücülerin belirtilen yollara park etmemeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.