ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ziraat Bankası'na ait aracı soymaya çalışan şahıslar aranıyor

Ziraat Bankası'na ait aracı soymaya çalışan şahıslar aranıyor

Bugün sabah saatlerinde Merkez Bankası yanında TC Ziraat Bankası'na ait aracı soyma girişimi ile ilgili şahıslar aranıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Polis Genel Müdürlüğü, araçta bir milyon yirmi bin TL ve 10 bin Stg nakit paranın bulunduğu ve soyguncuların banka görevlilerinin direnmesi üzerine panikleyerek kaçtığını açıkladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 14/08/14 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Ziraat Bankası'na ait aracı soymaya çalışan şahıslar aranıyor
A- A A+

"14.08.2014 tarihinde, saat 09.30 sıralarında, Lefkoşa'da faaliyet gösteren Merkez Bankası yanında, TC Ziraat Bankasına götürülmek üzere araca konmak istenen bir milyon yirmi bin TL ve 10 bin Stg nakit paranın bulunduğu çantayı çalmak maksadı ile parayı tasarrufunda bulunduran banka görevlisi Hasan DAĞKUŞ'a yaklaşan meçhul erkek bir şahıs adı edilene, tasarrufunda bulundurduğu tabancayı doğrultup akabinde yüzüne biber gazı sıkmış, diğer soyguncu erkek şahıs ise yine banka yetkilisi Cemile YILMAZ'a yaklaşarak biber gazı sıkıp adı edileni yere yatırmak suretiyle etkisiz hale getirmiştir.

Bahse konu soyguncular, adı edilenlerin direnmesi ve orada bulunan Merkez Bankası görevlilerinin hareketlenmeleri üzerine panikleyip olay yerinin ilerisinde bekleyen başka bir şahıs ile birlikte araç ile olay yerinden parayı çalmadan kaçmışlardır. Bahse konu şahıslar aranmakta olup, soruşturma devam etmektedir."

İlgili haber:

Ziraat Bankası'na ait bir araç soyulmaya çalışıldı!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.