ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Bafra Halk Plajı'nda 18 yaşından küçük iki genç, kiraladığı jet skilerle denizde kaza yaptı. Kazada yaralanan olmadığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 17/08/14 13:32
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, isminin baş harfleri J.H. (E-14) ve J.W. (E-14) olan iki genç, kıyıdan 150 metre açıkta geçirdikleri kazada kullandıkları, isminin baş harfleri A.K. (E-47) olan bir kişiye ait olan iki adet jet skiyi, isminin baş harfleri H.K. (K- 22) olan şahıstan kiraladı.

Açıklamada, olayda H.K.'nin 18 yaş altında şahıslara jet ski kiralandığı ve kazada, J.H.'nin "insan hayatını tehlikeye koyacak ve herhangi birine zarar verebilecek bir derecede ihtiyatsızlıkla ihmalde bulunduğu" kaydedilerek, adı edilen tüm şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Meriç'te dün saat 19.00 sıralarında Hüseyin Raif Sevgen (E–82), evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Güzelyurt'ta ise saat 10.30 sıralarında, Arif Mullaoğlu (E-50) evinin bahçesi içerisinde yaşamını yitirdi.

Her iki ölümle ilgili soruşturma devam ediyor.

SERHATKÖY'DE HIRSIZLIK

Serhatköy'de, 28 Temmuz -16 Ağustos tarihleri arasında, Nafi Cingiz'in "mandırasından" 38 adet çinko ve 1 adet su yalağının çalındığı; olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

550 KİLO HARNUP ÇALINDI

Mehmetçik Kopsa mevkiinde Hasan Sözalp'a ait 15 kök harnup ağacından dün, yaklaşık 550 kilo harnup ürününün çalındığı, isminin baş harfleri H.T. (E-32), M.T. (K-31), A.Ö. (E-46), F.Ö. (K-45), A.T (E-42) ve S.Ö. (K-40) olan 6 kişinin olayla ilgili tutuklandığı belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.