ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Sınırüstü Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi'nde yaşayan Christine Prica (K-66) adlı kişi dün rahatsızlanarak ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 20/08/14 15:58
okuma süresi: 1 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

Polis basın bültenine göre, dün sabah 07.30'da meydana gelen ani ve gayri tabii ölüm olayında, Prica, ani rahatsızlık sonucu Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

BAKIR KABLO ÇALDILAR, TUTUKLANDILAR

Gazimağusa Telekomünikasyon Dairesi avlusundan dün gece yarısı 20 metrelik bakır kablo çaldığı tespit edilen E.B.(E-38) ve İ.B.(E-18) adlı kişiler yakalandı. Polis, E.B ile İ.B.'yi tutukladı.

RESTORANDAN BİN 500 TL ÇALINDI

Minareliköy'de "önceki gece 03.30'da "Dağyolu Lahmacun ve Kebap" isimli restoranın penceresini kırarak içeri girdikten sonra yazar kasa ve tips kutusundan bin 500 TL ile gün sonu fişleri çalan İ.H.G.(E-19) ile S.Y. (E-37) adlı kişiler yakalanarak tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.