ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Polisiye olaylar

Polisiye olaylar

Çamlıbel'deki bir işyerinden ve eczaneden nakit para, Bostancı'daki futbol stadyumundan telefon çalındı.

Yayın Tarihi: 22/08/14 18:40
okuma süresi: 3 dak.
Polisiye olaylar
A- A A+

ÇAMLIBEL'DE VE BOSTANCI'DA HIRSIZLIK

Çamlıbel'deki bir işyerinden ve eczaneden nakit para, Bostancı'daki futbol stadyumundan telefon çalındı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Çamlıbel'de faaliyet gösteren "Aydın Özalp Eczanesi"nin giriş kapısı hasar uğratılarak açıldı. Eczanenin para kasasından bin 600 TL nakit para alındı. Hırsızlığın dün akşamüzeri 18.30 ile bugün sabah 08.00 saatleri arasında yapıldığı tahmin ediliyor.

Öte yandan Çamlıbel'de faaliyet gösteren "Mardo" isimli iş yerinin giriş kapısı hasara uğratılarak, açıldı. İş yerindeki kasadan 600 TL nakit para çalındı. Bu olayın da dün akşam 21.00 ile bu sabah 08.00 saatleri arasında gerçekleştiği tahmin eden polisin soruşturması sürüyor.

Bostancı'da ise "Yakup Özorun" futbol stadyumundan Necat Besim'e ait "Samsung Note 2" marka cep telefonu F.M.(E-22) tarafından çalındı. Olayın tespit edilmesi üzerine F.M. tutuklandı ve tasarrufunda bulunan telefon emere olarak alındı.

GİRNE'DE SAHTE PARAYLA KUMAR OYNAYAN KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan Girne'deki bir kumarhanede sahte ABD dolarıyla kumar oynandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, F.Y.(E-44) dün Girne'de faaliyet gösteren bir kumarhanede, tasarrufunda bulundurduğu sahte 9 bin 200 ABD Dolarıyla fiş alıp, kumar oynadı.

Sahte parayı bu yolla tedavüle süren F.Y. daha sonra 6 bin 550 ABD Doları değerindeki fişleri kasada bozdurduğu ve 5 bin ABD Doları ve 3 bin 410 TL nakit parayı sahtekârlıkla temin ettiği tespit edildi.

F.Y. tutuklandı.

SAHTE PASAPORTLA GÜNEY'E GEÇMEK İSTEDİ

Bu arada Lefkoşa'da Lokmacı Kara Giriş Kapısı'ndan Güney Kıbrıs'a geçmek isterken görevli memura sahte pasaport ibraz eden R.A. (E-26) dün tutuklandı.

Kız arkadaşını görmek için Güney'e geçmek isteyen söz konusu kişi başka şahıs adına düzenlenmiş ancak üzerinde kendi resmi bulunan Bulgaristan pasaportunu görevli memura ibraz edip sahte evrakı tedavüle sürdü.

Polis sözkonusu şahsı tutukladı.

TUZLA'DA İZİNSİZ KUYU KAZDIRMA GİRİŞİMİ

Tuzla'da, izinsiz kuyu kazdıran M.Ç.(E-35) hakkında yasal işlem başlatıldı.

M.Ç.'nin Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi'nden kiraladığı, ikinci derece sit alanı olan arazide E. H.'nin (E-43) kullanımında bulunan sondaj makinesiyle yetkili makamlardan izinsiz olarak kuyu kazdırdığı tespit edildi.

Adı geçen kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.