ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Alsancak'ta, sakin Feyza Betül Öztürker(K-15) aranıyor.

Yayın Tarihi: 27/08/14 16:50
okuma süresi: 3 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

Polisten yapılan açıklamaya göre, 21 Ağustos'ta, saat 07.00 sıralarında, kalmakta olduğu evden ayrılan Öztürker geri dönmedi. Polis Öztürker'i arıyor.

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Polis, dün, 07.00 - 19.00 saatleri arasında Jale İnsel'in (K-79) Haspolat'taki evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdiğini açıkladı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde İnsel'in bugün yapılan otopsi neticesinde ölüm sebebinin "kalp yetmezliği" olduğu tespit edildi.

Öte yandan bugün saat 00.15 sıralarında, Değirmenlik'te, Başpınar Un Fabrikası'nın mutfak bölümünde Hamza Yıldız (E-18) aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Polis, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde adı edilenin cesedi üzerinde yapılan otopsi neticesinde, ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındığını açıkladı.

EV AÇMA VE İKAMETGAHTAN HIRSIZLIK

Bu arada, dün 08.15-16.00 saatleri arasında, Ozanköy'de, Nalan LindaFraim'a ait evden bir tablet bilgisayar, muhtelif ziynet eşyası ile 400 TL nakit para çalındı.

HIRSIZLIK

19 Nisan -12 Ağustos tarihleri, 10.00-11.00 saatleri arasında ise Lefkoşa'da, faaliyet gösteren "Shine Gözlük ve Saat" isimli işyerine ait Gümrük Dairesi Ambarı içerisinde, gümrük vergisi ödenmek üzere muhafaza edilen toplam 46 "Rhythm" marka kol saati çalındı.

CİDDİ DARP, ŞİDDET TEHDİDİ VE TECAVÜZKAR ALET TAŞIMA

Polis Bültenine göre, Zümrütköy'de dün saat 16.00'da, B.D. (E-19), eski kız arkadaşı ile birliktelik yaşadığı gerekçesiyle tasarrufunda bulundurduğu demir muşta ile Erdem Çiriş'in başına ve yüzüne vurmak; kendisine engel olmak isteyen Eral Yükselir'in ise vücudunun muhtelif yerlerine elleri ile vurmak suretiyle ikisini de yaraladı.

Olay esnasında Erdem Çiriş'i, polise gidip şikayetçi olması durumunda kendisini darp edip, evini yakacağı ve ailesine zarar vereceği yönünde de tehdit de eden B.D. tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.