ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Polis tarafından dün yapılan aramalar sonucu uyuşturucu tasarruf ettiği tespit edilen 4 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 04/09/14 18:23
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

UYUŞTURUCUDAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis tarafından dün yapılan aramalar sonucu uyuşturucu tasarruf ettiği tespit edilen 4 kişi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni'ne göre Dikmen'de dün saat 10.30 sıralarında, G.B (E-26) ve G.S'nin (K-20) evinde polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık bir gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile kanunsuz olarak tasarruf edilen hava tüfeği bulundu. İki zanlı da tutukladı.

Yine dün saat 20.30 sıralarında, Alsancak'ta polis tarafından yapılan kontrolde C.C.'nin (E-37) tasarrufunda yaklaşık altı gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınırken saat 22.30 sıralarında, Girne'de polis tarafından yapılan kontrolde, B.Ö.'nün (E-28) tasarrufunda yaklaşık on altı gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı ve zanlılar tutuklandı.

HIRSIZLIK

Vadili'de S.E'nin (K-47), Mustafa Ali Doğu'ya ait ambar içerisinden toplam 32 adet küçük kare sano arpa balyalarını çaldığı tespit edildi. Zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

KKTC'YE YASADIŞI GİRİŞ

Girne'de Çarşamba saat 03.00 sıralarında tespit edilen Suriye uyruklu A.H. (E-34), S.M. (K-30), E.A. (E-41), A.H. (E-8), S.H. (K-6), Z.H. (K-7) ve M.H'nin (E-3) ülkeye henüz belirlenemeyen bir yerden kanunsuz olarak girdiği anlaşıldı.

Polis soruşturmalarını sürdürüyor.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.