ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gazimağusa'da ani ölüm

Polisiye haberler...

Gazimağusa'nın Çanakkale Bölgesinde, Hasan Algın (E-60) dün ağıllar mevkiinde bulunan ağılı önünde aniden rahatsızlanarak öldü.

Yayın Tarihi: 06/09/14 14:18
okuma süresi: 3 dak.
Polisiye haberler...
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan otopside ölüm sebebinin "kalp yetmezliği" olduğu tespit edildi.

GALERİDEN ALDIĞI ARACI ÖDEMEDİĞİ GEREKÇESİYLE GARAJINDAN ALMAYA ÇALIŞTILAR...

Galeriden satın aldığı aracın ödemesini yapmadığı gerekçesi ile aracı garajdan almaya çalışan 3 kişi tutuklandı. Aracı satın alan kişi de darp edildi.

Polis açıklamasına göre, Gazimağusa'da, dün, A.E. (E-26), Ç.E. (E-41) ve D.Ö.Ş. (E-24), Kazım Aydıneri'nin galeriden daha önceden satın aldığı aracın ödemesini yapmadığı gerekçesi ile adı edilenin garajının giriş kapısının kilidini kırarak MB 989 plakalı aracı, kendi tasarruflarında bulundurdukları kontak anahtarı ile çalıştırıp almaya çalışırken, kendilerine engel olmaya çalışan Aydıneri'yi darp edip, söz konusu araçla olay yerinden ayrıldı.

A.E., Ç.E., D.Ö.Ş. tutuklanırken, MB 989 plakalı araç emare olarak alındı.

KKTC'DEN TIR İÇİNDE KAÇAK ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Girne Turizm Limanı'nda bir tır araçta polis tarafından bu sabah yapılan kontrolde, K.M.'nin (E-33) herhangi bir muhaceret işlemi yaptırmadan bir tır içerisine saklanarak KKTC'den kanunsuz olarak çıkış yapmaya çalıştığı tespit edildi.

K.M. ve yurt dışına çıkışına yardımcı olmaya çalışan İ. Y. (E-33 ) tutuklandı.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Karşıyaka'da, Y. K.'nın (K-28) üzerinde dün polis tarafından yapılan aramada, içeriğinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım adet hap bulunarak emare olarak alındı.

Y.K. ve meseleye bağlantısı olduğuna inanılan D.A. (E-43) tutuklandı.

BİNA AÇMA, HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR...

Dipkarpaz'da, 1-5 Eylül tarihleri arasında, Ivan Bouchet Ve Elizabet Bordo'ya ait evin ambar odasından, güneş enerji sistemine ait dört adet şarj aküsünün bağlantı kabloları kesilerek çalındı.

Polisin olaylarla ilgili soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.