ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Uyuşturucu madde tasarrufu suçundan 4 kişi tutuklandı

Uyuşturucu madde tasarrufu suçundan 4 kişi tutuklandı

Gazimağusa'da dün İ.D'nin (E-27) üzerinde ve evinde polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 2,5 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan dört adet sarma sigara bulundu.

Yayın Tarihi: 16/09/14 16:22
okuma süresi: 3 dak.
Uyuşturucu madde tasarrufu suçundan 4 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan Ş.A. (K-42), U.A. (E-19) ve S.B. (E-27) tutuklandı.

KENDİNİ POLİS OLARAK TANITARAK HIRSIZLIK YAPTI

Gazimağusa'da dün saat 12.00 sıralarında, meçhul erkek bir şahıs, K.Y.'yi telefon ile arayarak kendisini polis olarak tanıttıktan sonra, K.Y'nin adının uyuşturucu işine karıştığını söyleyerek, kendisini bu durumdan kurtarmak için para ve altın istedi.

Bu yolla K.Y'nin evinin karşısında bulunan boş arazi içerisine muhtelif altın ziynet eşyaları, 600 sterlin ve 50 TL nakit parayı poşet içerisinde toprak alana bırakmasını sağlayan meçhul şahıs ziynet eşyaları ve paraları çaldı.

Öte yandan, yine dün Lefke'de, E.A.(E-20), ev arkadaşı Kadir Can'a ait yatak odasından 5 bin 200 TL nakit parayı çaldı. E.A'nın tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP

Bugün sabaha karşı Gazimağusa'da bir evde O.A. (E-27), Oluwatobi Steve Ayandıjı ile tartıştığı esnada kendilerini ayırmaya çalışan Perekabowei Bon Osoru'nun kafasına şişe ile vurarak, Osoru'nun kafa kemiğini kırdı.

Osoru'nun kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip müşahede altına alındığı, O.A'nın ise tutuklandığı bildirildi.

YANGIN

Dün 14.00 sıralarında, Çamlıbel-Yılmazköy Anayolu, Hisarköy birinci yol kavşağında bulunan Ecevit Konya'ya ait ağıl yanında bulunan 125 balya henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı çıkan yangın sonucu tamamen yandı.

Yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğü, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

KAYIP ŞAHIS

Dilara Öztürk isimli 15 yaşındaki çocuğun Pazar gününden bu yana kayıp olduğu bildirildi. Polis, Öztürk'ün arandığını ve soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

POLİSTEN DÜZELTME

Bu arada, 14 Eylül tarihli Polis Basın Bülteni'nde, "Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Sentetik Cannabinoid) Tasarrufu" başlığı altında verilen haberde düzeltme yapıldı.

Düzeltmeye göre, 13 Eylül saat 04.30 sıralarında, Karaoğlanoğlu-Girne Anayolu üzerinde yapılan aramada uyuşturucu bulunan arabanın plakasının hata ile KF 777 şeklinde yazıldığı kaydedilerek, doğru plakanın KL 777 olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.