ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Çatalköy'de evinde rahatsızlanan Anthony Robert Kaley yaşamını yitirdi

Çatalköy'de evinde rahatsızlanan Anthony Robert Kaley yaşamını yitirdi

Çatalköy'de dün evinde rahatsızlanan 63 yaşındaki Anthony Robert Kaley, yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 21/09/14 09:10
okuma süresi: 3 dak.
Çatalköy'de evinde rahatsızlanan Anthony Robert Kaley yaşamını yitirdi
A- A A+

Kaley'in ölümü Polis bültenine "ani ve gayrı tabii ölüm" olarak girerken, saat 09.30'da meydana geldiği belirtilen olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.

BALIKÇI BARINAĞINDAKİ ÖLÜM KALP KRİZİNDEN

Kumyalı Balıkçı Barınağı'nda geçtiğimiz Cuma günü deniz kıyısında ölü olarak bulunan 63 yaşındaki Rahim Yezer'in ölüm nedeninin "kalp krizi sonrası suya düşüp boğulma" olduğu anlaşıldı.

Polis bültenine göre, Yezer'in ölüm nedeni Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsiyle belirlendi.

MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI… 1 POLİS YARALANDI, 9 KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa'da dün oynanan Yenicami-Lefke futbol kulüplerinin Süper Kupa karşılaşması sırasında çıkan kavga da bugünkü polis bülteninde yer aldı. Olayda bir polis yaralanırken, 9 kişi tutuklandı; polis aracı hasar gördü.

Lefkoşa Atatürk Stadyumu'nda Yenicami Ağdelen Spor Kulübü ile Lefke Spor Kulüpleri arasında oynanan Süper Kupa final maçında 9 kişi, alkollü içki tesiri altında tasarruflarında kanunsuz olarak bulundurdukları patlangaçları sahaya atarak sahaya girdi.

Olay sırasında C.Ö. (E-26) G.İ. (E-28), E.G. (E-35), A.R. (E-28), A.T. (E-25), O.T. (E-43), B.A. (E-28), H.A. (E-21) ve Ş.H. (E-25) kendilerine müdahale eden polisleri darp ederek, görevinden men etmeleri ardından da tutuklanarak, sevk aracına yerleştirildikleri sırada aracın demir korkuluklarını, vurup kırarak hasara uğrattı.

Öte yandan maçın başladığı sıralarda, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu patlangaçları, saha içine atan C.Ö. (E-26) sahada görevli Polis Memuru Kemal Özkılıç'ı boynundan yaraladı. Özkılıç, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinde boynuna üç dikiş atıldıdıktan sonra taburcu edildi.

BÜFEDEN 82 İÇECEK ÇALINDI

Dipkarpaz Altın Kum Sahili "Zerda Büfe" isimli işyerinin dışında muhafaza edilen buzdolabından 82 tane alkolsüz içecek çalan kişiler, 'yetkili makamdan izinsiz sit alanına ilave inşaat yaptığı' gerekçesiyle mühürlenen söz konusu iş yerindeki mührü de hasar uğrattı. Polis 18-20 Eylül arasında meydana geldiğini tespit ettiği hırsızlık ve kasti hasar olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

LOJMANDAN PARA ÇALINDI

Lapta'da faaliyet gösteren bir otelin personel lojmanından Amandeep Kaur Gill'e ait bin Euro ve 900 TL para çalındı. Hırsızlığın aynı odada kalan D.Y. (K-28) ile G.R. (K-29) tarafından yapıldığını tespit eden polis, zanlıları tutukladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.