ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bayramın ilk günü 3 hırsızlık...

Bayramın ilk günü 3 hırsızlık...

Kurban Bayramı'nın ilk günü ve gecesinde Nergisli, Ortaköy ve Akova'da meydana gelen hırsızlık olaylarında bin 200 TL, 220 sterlin ve 100 Euro nakit para ile çeşitli ziynet eşyaları çalındı.

Yayın Tarihi: 05/10/14 08:41
okuma süresi: 2 dak.
Bayramın ilk günü 3 hırsızlık...
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, dün 18.30-00.30 saatleri arasında Nergisli'de, Burçin Kerimoğulları'na ait evin penceresi meçhul şahıs veya şahıslar tarafından açılarak içeriye girildi ve 160 Sterlin nakit para ile muhtelif ziynet eşyaları çalındı.

Lefkoşa-Ortaköy'de Cem Topçu'ya ait evden dün 12.00-20.10 saatleri arasında 900 TL, 100 Euro ve 60 Sterlin nakit para ile muhtelif ziynet eşyaları çalındı.

Akova köyünde dün gece yarısı meydana gelen hırsızlık olayında ise, Halil Özlemler'in evinden 300 TL nakit para çalındı.

Polisin hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturması devam ediyor.

MİKŞA İLE KUŞ AVLAYAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Yeniboğaziçi'nde bu sabah 04.00 sıralarında S.A. (E-33) ve L.Ş.'nin (E-51) kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan kontrolde, bir hava tüfeği ve saçması ile yabani kuş avlamada kullanılan 90 tane mikşa bulunarak emare olarak alındı.

Polisin konuyla ilgili ileri soruşturmasında 3 Ekim tarihinde L.Ş.'nin, Yarköy'de mikşa kurmak suretiyle avlanması yasak toplam 33 pulya kuşunu kanunsuz avladığı da tespit edildi.

Avlanan pulya kuşları zanlının evinde bulunarak emare olarak alındı ve S.A ile L.Ş. tutuklandı.

ESKİ KIZ ARKADAŞININ SOL AYAK BİLEĞİNİN KIRILMASINA SEBEP OLDU

Karaoğlanoğlu'ndaki bir barda bugün saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir kişi, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen bir kişiye vurarak sol ayak bileğinin kırılmasına sebep oldu.

Polis bültenine göre S.C.(E-33), elleriyle eski kız arkadaşının beline vurarak onu yere düşürdü. Düşme sonucu kızın sol ayak bileği kırılırken, S.C. tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.