ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da 2 süpermarkette hırsızlık yapan kişi tutuklandı

Polisiye olaylar...

.Lefkoşa'da dün akşam "Devpa Süpermarket" isimli iş yeri içerisinde müşteri olarak bulunan H.Ö. (E-44) market içerisinden 2 adet Jack Daniels marka içkiyi alıp ödemeden market dışına çıkararak çaldı.

Yayın Tarihi: 18/10/14 13:36
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

Polis Basın Bültenine göre, zanlı polis tarafından tutuklandı. Yapılan ileri soruşturmasında, zanlının, 13 Ekim tarihinde de Lefkoşa'da faaliyet gösteren "Reis Süpermarket"ten 20 paket 50 gramlık "Old Holborn" marka tütün çaldığı tespit edildi.

TATİL KÖYÜNDE FENALAŞAN KİŞİ ÖLDÜ

İskele'de, "Long Beach" isimli tatil köyünde kalmakta olan Rudolf Lebedev (E-77) isimli kişi, dün otel odasında rahatsızlandı ve ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesine sevk edildiği esnada yolda yaşamını yitirdi.

GİRNE'DE HAVAYA 7 EL ATEŞ EDİLDİ

Girne'de dün akşam saat 20.00 sıralarında Aytaç sokak üzerinde meçhul şahıs veya şahıslar tarafından havaya 7 el ateş edildi.

YEŞİLIRMAK'TA EVRAK SAHTELEME

Yeşilırmak'ta Eylül 2013 ile 24 Eylül 2014 tarihleri arasında C. E. (E-63), KKTC Kara Giriş-Çıkış kapılarında daha önceden kullanılan 22 adet boş "Eurocity Insurance" poliçesini ve sigorta poliçesi düzenlemede kullanılan markası henüz tespit edilemeyen taşınabilir belleği ilgili sigorta şirketine teslim etmeyip, dolandırmak kastı ile tasarrufunda bulundurduğu söz konusu boş sigorta poliçelerini başka şahıslar adına sahteleyip tedavüle sürdü.

Şahsın, bu sayede sahtekarlıkla toplam 280 Euro temin ettiği tespit edildi. Adı edilen hakkında yasal işlem başlatıldı.

KAYIP

Lefkoşa'da sakin İbrahim Elisopalı'nın (E-12), dün saat 14.30 sıralarında ikametgahından ayrılarak geri dönmediği bildirildi.

Polis, olaylarla ilgili soruşturmalarına devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.