ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Güney'den Kuzey'e bonzai geçirdiği düşünülen iki kişi tutuklandı

Güney'den Kuzey'e bonzai geçirdiği düşünülen iki kişi tutuklandı

Metehan Kara Giriş Kapısı'ndan Kuzey Kıbrıs'a araçla giriş yapan iki kişinin üzerinde 3 gram ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Yayın Tarihi: 30/10/14 18:17
okuma süresi: 1 dak.
Güney'den Kuzey'e bonzai geçirdiği düşünülen iki kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"29.10.2014 tarihinde, saat 16.00 sıralarında, Lefkoşa'da, Metehan Kara Giriş Kapısında, KKTC'ye araçla giriş yapan Ş.Ö.(E-27) ve konu araçta yolcu olarak bulunan B.N.(E-23)'nın üzerlerinde ve araçta polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık 3 gram ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Akabinde, B.N.'nin ikametgâhında yapılan aramada ise yaklaşık 190 gram (62 paket) ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 5 adet boş paket bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. "

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.